Daugavpils ceturto gadu pēc kārtas uzņems Latvijas drifta čempionātu

 

Foto: Publicitātes foto

Elīna Berķe | 30.jūnijs 2014 9:00

Nākamās nedēļas sestdienā, 12. jūlijā, jau ceturto gadu pēc kārtas Daugavpilī viesosies Latvijas PRO drifta čempionāta un Latvijas drifta kausa dalībnieki.

Latvijas PRO drifta čempionātam šis jau būs trešais no septiņiem sezonas posmiem, bet Latvijas drifta kausam ceturtais no sešiem posmiem, līdz ar to abos seriālos saasināsies cīņas par kopvērtējumu. Un tieši šoreiz lieliska iespēja skatītājiem, katram būs iespēja apmeklēt arī dalībnieku parku, lai apskatītu tuvāk un nobildētos pie sportistu automašīnām.

Foto: Publicitātes foto

Spraigas cīņas solās būt visās trīs klasēs, bet vislielākie dūmi, protams, sagaidāmi no PRO pilotiem. Mērķi cīnīties par čempiona titulu sev izvirzījuši vairāki vadošie Latvijas braucēji, gan tie, kas ir jauni šogad PRO klasē, gan jau labi mums zināmie, dalību apstiprinājuši ir arī Lietuvas un Igaunijas drifteri. Jāatzīmē, ka PRO klasē braucēji sacentīsies par 1000 EUR lielu balvu fondu, un papildus vēl tam, no visiem braucējiem sacensību dienā sadarbībā ar STP-auto piedevu ražotāju, apbalvošanas ceremonijā, kāds no braucējiem saņems 500 EUR, kā skatītāju favorīts.

Ņemot vērā pagājušo Daugavpils sacensību pieredzi, kopā uz starta solās iziet ap 50 dalībniekiem. Daļu no tiem Street un ProAm klasēs veidos arī vietējie Latgales reģiona braucēji, kuri parūpēsies par interesantu konkurenci jau labi zināmajiem drifta kausa dalībniekiem.

Sacensību oficiālie treniņi risināsies piektdienā, 11. jūlijā, no 15:00 līdz 22:00. Sestdien, 12. jūlijā, treniņi sāksies jau no paša rīta, bet sacensību atklāšana noteikta uz 14:00.

Foto: Publicitātes foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

50 Volkswagen Golf GTI Dienvidāfrikas policistiem (+ FOTO)

Dienvidāfrikas pilsētas Durbanas Metro Police Service (DMPD) dienests ticis pie pieciem desmitiem pilnīgu jaunu Golf GTI automašīnu, kas papildinās likumsargu autoparku. Lasīt vairāk

 

Automašīnu lietošanas nodokli cels par 10% un prasīs samaksāt katru gadu 61

Finanšu ministrijas (FM) sagatavotie un saskaņošanai iesniegtie grozījumi Transportlīdzekļa ekspluatācijas nodokļa un uzņēmumu vieglo transportlīdzekļu nodokļa likumā paredz no 2025.gada palielināt visas transportlīdzekļa ekspluatācijas nodokļa likmes par 10%. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām Škoda Kodiaq plug-in hibrīdu (+ VIDEO) 2

Lādējamie hibrīdi palielinātas valsts subsīdijas dēļ kļuvuši tik aktuāli, ka bez tiem neiztiek vien retais mūsdienu SUV. Škoda Kodiaq iV 1,5 litru benzīna turbodzinējs savienots ar 85 kW elektromotoru. Sistēmas summārā jauda ir 204 ZS. Uzlādes ligzda ir kreisajā spārnā, bet virs tās vīd uzraksts “SportLine”. Lasīt vairāk

 

Elektriskie kravinieki jau 2030. gadā “noliks pie vietas” dīzeļus 28

Elektrisko kravas auto drīzu uzvaras gājienu paredz jaunākais pētījums. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti