Šlēgelmilhs startēs sezonas priekšpēdējā Lamborghini čempionāta posmā Nurburgringā

 

Foto: Publicitātes attēls

Marta Kaktiņa | 15.septembris 2016 11:59

Šajā nedēļas nogalē 17. un 18. septembrī Latvijas autošosejas braucējs Haralds Šlēgelmilhs startēs Lamborghini Blancpain Super Trofeo (LBST) Eiropas čempionāta priekšpēdējā posmā, kas norisināsies Vācijā, Nurburgringas trasē.

Kā ierasts, posma ietvaros tiks aizvadīti divi sacensību braucieni, taču šoreiz Latvijas autosportists tos aizvadīs ar jaunu sacīkšu auto.

Regulārā LBST sezona tuvojas noslēgumam, un pirms piektā čempionāta posma Nurburgringā Haralds Šlēgelmilhs PRO braucēju kopvērtējuma tabulā ieņem dalītu trešo vietu ar horvātu braucēju Martinu Kodricu (69 punkti), otro vietu ieņem itālis Vito Postiglione (79 punkti), bet sezonas līdera pozīcijā vēl joprojām atrodas dānis Deniss Linds (88 punkti).

„ Pirms sacensībām ar komandu Artline Team Georgia esam aizvadījuši testus Vācijā. Tur šoreiz galvenā loma bija komandas jaunajai sacīkšu automašīnai. Testos viss noritēja nevainojami. Domāju, ka Nurburgringai būsim labi sagatavojušies. Esmu pateicīgs komandai par sniegto iespēju šajās sacensībās startēt ar jaunu automašīnu! Šobrīd situācija kopvērtējuma tabulā ir saspringta. Būtisks ir katrs punkts, tāpēc domāju, ka jaunais auto noteikti nāks par labu, ” stāsta Šlēgelmilhs.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nākamgad plānots paaugstināt akcīzes nodokli degvielai, bezalkoholiskajiem un alkoholiskajiem dzērieniem 1

Nākamgad plānots paaugstināt akcīzes nodokli degvielai, bezalkoholiskajiem un alkoholiskajiem dzērieniem, kā arī paredzēta akcīzes nodokļa paaugstināšana tabakas izstrādājumiem no 2027.gada, teikts Finanšu ministrijas (FM) sagatavotajos un saskaņošanai iesniegtajos grozījumos likumā "Par akcīzes nodokli". Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām Škoda Kodiaq plug-in hibrīdu (+ VIDEO)

Lādējamie hibrīdi palielinātas valsts subsīdijas dēļ kļuvuši tik aktuāli, ka bez tiem neiztiek vien retais mūsdienu SUV. Škoda Kodiaq iV 1,5 litru benzīna turbodzinējs savienots ar 85 kW elektromotoru. Sistēmas summārā jauda ir 204 ZS. Uzlādes ligzda ir kreisajā spārnā, bet virs tās vīd uzraksts “SportLine”. Lasīt vairāk

 

Elektriskie kravinieki jau 2030. gadā “noliks pie vietas” dīzeļus 27

Elektrisko kravas auto drīzu uzvaras gājienu paredz jaunākais pētījums. Lasīt vairāk

 

Tagad netrafarētās Škoda fiksē arī OCTA apdrošināšanu un tehnisko apskati (+ VIDEO) 33

iAutolv apskata kā aprīkoti policijas transportlīdzekļi no ārpuses un iekšpuses, ko savās kamerās redz policisti un ko spēj fiksēt šajos transportlīdzekļos iebūvētā elektronika. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti