Tiekamies sezonas priekšpēdējā posmā jau šo sestdien!

 

Foto: Mārtiņš Jankovskis

Prokart | 11.augusts 2017 10:42

2017. gada kartinga sezona ar straujiem soļiem tuvojas izšķirošajam noslēgumam, kad varēsim pavilkt strīpu zem kopvērtējumu tabulas un izvērtēt katrs savu sniegumu sezonas ietvaros.

Jau šo sestdien – 12. augustā, jau atkal tiksimies Kandavas Kartodromā un priekšpēdējiem sezonas posmiem - Latvijas Čempionāta ieskaitē, Latvijas Rotax Izaicinājuma kausā, Pro-Kart kausā un LMT Autosporta Akadēmijas ieskaitē. Atgādinām, ka skatītājiem un līdzjutējiem ieeja sacensībās ir par velti.

Visi, ar sacensībām saistītie noteikumi nemainīgi ir atrodami sadaļā “Noteikumi”. Atkārtoti jāatgādina, ka jāpievērš uzmanība tam, ka Kandavā, tiek strikti mērīts trokšņu līmenis, kartingi drīkst rūkt laikposmā no plkst. 8:00 līdz 20:00, šī iemesla dēļ ir arī nelielas izmaiņas sestdienas dienas kārtībā.

Jāņem vērā, ka sestdien dalībnieku reģistrācija, tehniskā komisija un riepu izsniegšana, sestdien, norisināsies no plkst. 8:00 – 11:00, paralēli no 8:00 – 9:00 norisināsies arī tehniskā kontrole (pa klasēm) un riepu izsniegšana. 9:00 sāksies brīvie treniņu braucieni visām klasēm. Savukārt, 8:30 notiks dalībnieku sapulce. Atgādinām, ka dalība sapulcē ir obligāta. Dalībnieku novietne tiek atvērta ceturtdien 10.08.2017 no plkst. 8:00. Dalībnieku novietnē vietas tiek piešķirtas tikai sacensību dalībniekiem. Vietas netiek iepriekš rezervētas. Sacensību rīkotāji tās piešķirs saskaņā ar secību, kādā dalībnieki ierodas novietnē. Kā arī neaizmirstam, ka piedalīšanās apbalvošanas ceremonijā ir obligāta. Kopējais plānotais sacensību ilgums 12.08.2017 ir no plkst. 8:00 līdz plkst. 19:00. Piedalīšanās svinīgajā Apbalvošanas ceremonijā ir obligāta, neņemot vērā izcīnītās vietas un godalgas!

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Automašīnu lietošanas nodokli cels par 10% un prasīs samaksāt katru gadu 15

Finanšu ministrijas (FM) sagatavotie un saskaņošanai iesniegtie grozījumi Transportlīdzekļa ekspluatācijas nodokļa un uzņēmumu vieglo transportlīdzekļu nodokļa likumā paredz no 2025.gada palielināt visas transportlīdzekļa ekspluatācijas nodokļa likmes par 10%. Lasīt vairāk

 

Elektriskie kravinieki jau 2030. gadā “noliks pie vietas” dīzeļus 18

Elektrisko kravas auto drīzu uzvaras gājienu paredz jaunākais pētījums. Lasīt vairāk

 

Tagad netrafarētās Škoda fiksē arī OCTA apdrošināšanu un tehnisko apskati (+ VIDEO) 33

iAutolv apskata kā aprīkoti policijas transportlīdzekļi no ārpuses un iekšpuses, ko savās kamerās redz policisti un ko spēj fiksēt šajos transportlīdzekļos iebūvētā elektronika. Lasīt vairāk

 

Pārsteigums no Volkswagen – ID.3 maksās mazāk par 30 000 eiro 7

Vācu medijos parādījusies informācija, ka Volkswagen samazinās elektriskā hečbeka ID.3 cenu, turklāt drīz un visai būtiski. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti