Sony laiž klajā jaudīgu kabatas izmēra mobilo projektoru audiovizuālam piedzīvojumam

 

Foto: Publicitātes attēls

Sony | 16.marts 2018 11:32

Sony šodien paziņojis, ka mobilais kabatas izmēra projektors MP-CD1 Eiropu sasniegs šā gada pavasarī. Projektors MP-CD1 ir tik mazs, ka viegli ieguļ plaukstā, taču spēj projicēt saturu 3 metru platumā no neliela attāluma (aptuveni 3,5 m).

Šis ir patiešām daudzpusīgs projektors, kas sver tikai 280g, uzreiz padarot jebkuru virsmu par plašu ekrānu. Projektors darbojas teju nedzirdami, līdz ar to ir ideāli piemērots gan biznesa prezentācijām, gan spēlēm, brīvdabas pasākumiem un kino vakariem ģimenes lokā.

Projektora krāsainajā displejā izmantota DLP® IntelliBright™ tehnoloģija , ko darbina moderns attēla apstrādes algoritms, kas pastiprina spilgtumu, neietekmējot baterijas patēriņu.

Projektora unikālais dizains ļauj līdz minimumam samazināt uzkaršanu un vienlaikus saglabā augstu spilgtuma līmeni. Ērtā kabatas izmēra ierīce jau izpelnījusies atzinību un ir godalgota ar dizaina balvu iF 2018 Design Award. Pēc ANSI standarta 105 lūmeni un 5000 mAh iebūvētā baterija dod iespēju lietotājiem projicēt skaidru un spilgtu attēlu neuztraucoties par baterijas uzlādi līdz pat divām stundām. Projektora darbības laiku var pagarināt, vienkārši uzlādējot to, izmantojot standarta USB-C pieslēgvietu. To var izdarīt arī projektora darbības laikā, līdz ar to ne vienmēr ir nepieciešams atbilstošais AC adapteris, ko mēdz aizmirst. Ja projektoru MP-CD1 ir paredzēts lietot brīvā dabā, to viegli iespējams uzlādēt no pārnēsājamā akumulatora.

Ar superātru iesilšanas laiku (līdz 5 sekundēm) un vienkāršām pieslēgšanas iespējām ar HDMI, saturu var projicēt no dažādiem avotiem, piemēram, personālā datora vai pat PlayStation, un burtiski pāris sekunžu laikā dalīties ar visiem klātesošajiem.

Projektora automātiskā korekcija nodrošina pilnekrāna attēlu bez defektiem, arī raidot no leņķa. Savukārt dinamiskā attēla režīms uzlabo bilžu un video optimālo spilgtumu un piesātinājumu. Ierīces apakšpusē atrodas arī standarta trijkāja ligzda, kas atvieglo projicēšanu uz jebkuras virsmas, pat uz griestiem.

Projektors MP-CD1 Eiropā būs nopērkams no 2018. gada aprīļa un maksās aptuveni €400.

Specifikācija
Modelis MP-CD1 Mobile Projektors
Projicētā attēla izmērs Max. 3 m no 3.45 m attāluma
Kontrasta koeficients 400:1
Izvades izšķirtspēja 854 x 480
Krāsu reproducējamība Full colour (16 770 000 krāsas)
Svars Apt. 280g
Nepārtraukts projektora darbības laiks (no pilnas uzlādes) Apt. 120 minūtes (pilna uzlāde un bez pieslēgšanās enerģijas avotam)
Izmēri (platums, augstums, garums) Apt.83,0 mm; 16,0 mm; 150,0 mm
Aksesuāri Somiņa (1)
HDMI vads 1m (1)
USB-C vads 1m (1)
Mikro USB uz USB-C adapters (1)

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: VW T-Cross ar lielisku gaismas tehniku (+VIDEO) 7

Mazās klases krosovers Volkswagen T-Cross kopš nonākšanas tirgū 2019. gadā Baltijas valstīs pārdots vairāk nekā 5,5 tūkst. eksemplāros. Lasīt vairāk

 

Līdz 2026.gadam Rīgā plāno pārbūvēt satiksmes pārvadu pār Kārļa Ulmaņa gatvi Bauskas ielā

Līdz 2026.gadam Rīgā plānots pārbūvēt satiksmes pārvadu pār Kārļa Ulmaņa gatvi Bauskas ielā, aģentūra LETA uzzināja Rīgas domē. Lasīt vairāk

 

Mercedes EQS modernizēts; cenas nemainās, sniedzamība vairāk par 800 km (+ FOTO) 5

Mercedes-Benz modernizējis elektriskās piedziņas sedanu EQS, piestrādājis pie izskata un uzlabojis sniedzamību, taču cenu atstājis to pašu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti