Piedalies mobilās fotogrāfijas konkursā “Huawei InFocus Awards”

 

Foto: Publicitātes attēls

Huawei | 4.jūlijs 2019 9:19

Vai kādreiz esi uzņēmis unikālu bildi un prātojis, kā to novērtētu profesionāls fotogrāfs? Viedtālruņu ražotājs Huawei vēlas sniegt šādu iespēju gan jaunajiem talantiem, gan arī pieredzējušiem fotogrāfiem.

Tādēļ tiek izsludināts mobilās fotogrāfijas konkurss “Huawei InFocus Awards”, kur censoņus vairākās kategorijās vērtēs profesionāla žūrija un labāko fotogrāfiju autori varēs tikt pie iespaidīgām balvām.

Revolūcija mobilajā fotogrāfijā
Pateicoties mobilās fotogrāfijas attīstībai, augstas izšķirtspējas attēli vairs nav privilēģija, ko var atļauties tikai profesionāļi ar specializētu aparatūru. Mūsdienu viedtālruņi ļauj mums brīvi izpausties un parādīt savu radošumu. Tagad, lai piefiksētu neatkārtojamus brīžus un vēl neatklātu skaistumu, atliek vien paņemt telefonu līdzi lai kurp mēs dotos un spēt saskatīt vissīkākās detaļas. 

Huawei P30 Pro flagmanis spēj piepildīt visas mobilās fotografēšanas entuziastu vajadzības, lai viņi spētu viegli un ātri iemūžināt ikdienas pārsteidzošos mirkļus. Savukārt, pateicoties ilgtermiņa sadarbībai ar pasaulē atzīto kameru ražotāju Leica, Huawei patērētājiem piedāvā visaugstākās kvalitātes kameras lēcas, tādējādi paplašinot mobilās fotogrāfijas robežas.

Parādi savas prasmes visai pasaulei!
Līdz ar nepārtrauktu ierīču attīstību, Huawei vēlas godināt fotogrāfus un daudzsološos fotografēšanas talantus, izsludinot Huawei InFocus Awards Konkursu 2019: http://campaign.consumer.huawei.com/infocusawards/eu/. 
Konkursā interesenti var iesniegt bildes sešās kategorijās – #Emotion Tag, Sejas, Sveika, dzīve!, Stāstu režģis, Atklāj pasauli, kā arī kategorijā, kas veltīta videoformāta darbiem – Dzīvo šeit un tagad. InFocus Awards var piedalīties jebkurš Huawei lietotājs.

Uzvarētāja noteikšana – profesionālas žūrijas rokās
Konkursam iesniegtās fotogrāfijas tiks izstādītas īpašā tīmekļa vietnē, kur ikviens interneta lietotājs, ieskaitot  konkursa dalībniekus, varēs balsot par savu favorītbildi līdz pat 11. augustam. Labākos darbus pēc tam vērtēs rūpīgi atlasīta žūrija, kurā ietilpst nozares eksperti un pasaulē atzīti fotogrāfi, tostarp:
● Jaņmiņs Vans - Huawei Consumer Business Group Huawei CEE & Nordic prezidents;
● Marcins Tiška – Poļu modes fotogrāfs;
● Nikolajs Tanings Rencmanis – Dāņu mākslinieks, kas galvenokārt  fokusējas uz slavenību fotogrāfijām;
● Emma Svenssone - fotogrāfe un piedzīvojumu meklētāja;
● Jeners Toruns– arhitekts un fotogrāfs;
● Vutheara Khams – Kambodžas izcelsmes franču fotogrāfs, kas dzīvo Parīzē.


Konkursa balvu fonds
Grand Prix ieguvējs savā īpašumā saņems Huawei MateBook 13 klēpjdatoru, Watch GT viedpulksteni, 10 000 eiro naudas balvu un $250 vērtu e-kuponu no Trip Advisor. Tāpat uzvarētāja fotogrāfija uz nedēļu tiks publicēta sekojošajos Trip Advisor domēnos: Zviedrijā, Polijā, Dānijā, Austrijā, Norvēģijā, Somijā, Čehijā, Grieķijā, Ungārijā, Izraēlā, Serbijā, Slovākijā un Turcijā.
     
Balvas: 
1.vietas ieguvēji katrā kategorijā saņems Huawei MateBook 13 klēpjdatoru, Watch GT viedpulksteni, Huawei P30 Pro viedtālruni, EUR 2.000 lielu naudas balvu un $250 vērtu e-kuponu no Trip Advisor.


2. vietas ieguvēji katrā kategorijā saņems Huawei P30 Pro viedtālruni.


3. vietas ieguvēji katrā kategorijā saņems Huawei P30 viedtālruni.


Skatītāju balvas ieguvējs saņems Huawei P30 Pro viedtālruni un Watch GT viedpulksteni.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti