4 inovācijas, ko patērētāju dzīvē ieviesis Ķīnas tehnoloģiju ražotājs Huawei 12

 

Foto: Publicitātes attēls

Huawei | 17.jūlijs 2019 12:12

Divkārša viedtālruņa kamera, 10-kārtīga attēla pietuvināšanas funkcija, 4000 mAh ietilpīga baterija – šīs ir tikai dažas no inovācijām, ar kurām pēdējo gadu laikā klajā nācis tehnoloģiju uzņēmums Huawei. Esam apkopojuši četras inovācijas, kuras, pamatojoties uz klientu vēlmēm un vajadzībām, radījis Huawei.

Turpinoties cīņai par inovāciju līdera titulu tehnoloģiju nozarē, viedtālruņu ražotājs Huawei savā 32 gadu pastāvēšanas laikā ir nepārtraukti centies sniegt patērētājiem labāko pieredzi, ieguldot pētniecībā un jaunu tehnoloģiju izstrādē. Izvirzot klientu vajadzības pirmajā vietā, Huawei radījis vairākas vērtīgas inovācijas, kas nu jau kļuvušas par standartiem tehnoloģiju nozarē.

Jaunas kvalitātes mobilā fotogrāfija

Huawei pastāvējis par to, ka tālrunim jānodrošina izcilas fotografēšanas iespējas, un tām jābūt pieejamām ikvienam. Pateicoties sadarbībai ar vēsturisko fotogrāfiju ražotāju Leica, 2016. gadā Huawei pasaulei prezentēja pirmo divkāršo kameru, kas tika izstrādāta, izmantojot unikālu tehnoloģiju – apvienojot informāciju no divām matricām, krāsainas un melnbaltas, tika radīta vēl iepriekš nesasniegta mobilo fotogrāfiju kvalitāte.

Arī jaunākais Huawei P30 Pro ir nu jau kļuvis par mobilās fotogrāfijas līderi, jo tālrunis aprīkots ar četrkāršu Leica kameru sistēmu un Super Zoom objektīvu, kas piedāvā lietotājiem 10x hibrīda tālummaiņu, lai redzētu iepriekš nepamanīto ar lielāku izšķirtspēju un bagātīgāku detalizāciju.

Baterija – ilgdzīvotāja

Huawei uzskata, ka pētniecībai un attīstībai jābūt orientētai uz tirgus panākumiem un klientu vajadzībām, lai nodrošinātu pilnīgu risinājumu klāstu. Plānošanas un izstrādes posmā viena no svarīgākajām tālruņa detaļām bija akumulators, jo īpaši – tā darbības laiks. Apmierinot patērētāju vajadzības, Huawei izstrādāja telefonus ar lielu akumulatora jaudu un ilgu kalpošanas laiku.

Kā vienu no ievērojamākajiem piemēriem var minēt Mate sērijas tālruņus – 2016. gadā Huawei Mate 9 apsteidza savus konkurentus, piedāvājot 4000 mAh bateriju, savukārt 2018. gadā Huawei Mate 20 Pro centās pārspēt savu priekšgājēju, piedāvājot tālruņus ar vēl ietilpīgāku 4200 mAh bateriju.

5G pieejamība visiem un visur

Huawei cenšas veidot pilnībā savienotu un inteliģentu pasauli, kas ļautu cilvēkiem visā pasaulē gūt labumu no piedāvātajām tehnoloģijām. Tā, piemēram, Huawei pašlaik ir vienīgais nozares piegādātājs, kas nodrošina 5G sistēmas. 5G produktu un infrastruktūras izstrāde sākās jau pirms pieciem gadiem un nu Huawei pētniecības un attīstības centros visā pasaulē darbojas vairāk nekā 1000 darbinieku, kuru ikdienas darbs ir veltīts tehnoloģijai. Pateicoties šim ieguldījumam, Huawei ir pasaules līderis 5G tehnoloģiju jomā.

Huawei Cares – jauna pieeja, lai palīdzētu patērētājiem

Huawei rūpējas par savu ierīču lietotājiem, piedāvājot ne tikai tūlītējus un ērtus remontdarbus savos servisa punktos, bet arī bojātu P30 sērijas viedtālruņu ekrānu un stikla korpusu nomaiņu gada laikā pēc to iegādes, kā arī patiesi augstas atlaides iepriekšējo Huawei modeļu lietotājiem. Bojāto ekrānu vai korpusu iespējams nomainīt vienu reizi gadā. Arī vecāku Huawei modeļu īpašnieku vajadzības ir ārkārtīgi svarīgas, tāpēc šiem lietotājiem Huawei piedāvā viedtālruņa ekrāna maiņu ar ievērojamu atlaidi līdz pat 50%.

 

 
12 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
650 17.jūlijs 2019 15:02
5 0 Atbildēt

Vēl nupat līdz nesenam laikam Huaweja kamerām pie 40mpix izšķirtspējas zooms vispār oficiāli nestrādāja.Nekāds, ne pat 2x, ne pro, ne parastajā režīmā.Tas nosaka ,ka foto dažkārt iznāk nevajadzīgi plašs un neizceļ galveno detaļu, dēļ kuras vispār gribēji to attēlu uzņemt.Īpaši ja tā detaļa atrodas kaut kut tālumā.

Kā arī- nav viennozīmīgi atbalstāma Huaweja nosliece uz attēlu mākslīgu izskaistināšanu.Pārlieku pārsātināti košas krāsas ne katrreiz der, bet viņi to ideju acīmredzami bīda.Nakts režīms arī nav viennozīmīgs.Tumsā krūmos viņš "redz" melnas sēnes.Tas jā,super,pārsteidzoši.Bet, citreiz tieši tas krīt uz nerviem- piem, krēslas stundā uz gaišu debesu fona attēls iznāks štrunts pilnīgs.Liksies prasti gaišs, kā dienas laikā uzņemts,patiesuma un noskaņas nekādas.

gunbox 17.jūlijs 2019 22:25
1 0 Atbildēt

Skat, Huawei pierada ar šo baterijas mārketingu, ka muļķu ir daudz vairāk kā mēs varam iedomaties, jo šis taču nostrādā.

Jāņem normāls aprāts ar 6000 baču un lai šie iet bekot ar saviem feikajiem marketingiem.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti