Xiaomi iepazīstina ar pilnīgi jaunu Redmi Note 13 līniju 4

 

Foto: Publicitātes attēls

Xiaomi | 25.janvāris 2024 15:06

“Xiaomi” šodien prezentēja jaunu “Redmi Note 13” viedtālruņu sēriju. Tajā ir piecas ierīces, kas vēl vairāk uzlabo populāro “Redmi Note” klāstu: “Redmi Note 13 Pro+ 5G”, “Redmi Note 13 Pro 5G”, “Redmi Note 13 Pro”, “Redmi Note 13 5G” un “Redmi Note 13”.

“Ar ievērojami uzlabotu kameras sistēmu, dizainu, displeju un procesoru, “Redmi Note 13” sērija turpina aizpildīt vietu starp vidējās klases un flagmaņu līmeņa viedtālruņiem, nodrošinot izcilu izturību un iespaidīgas attēlveidošanas iespējas – un tas viss par pieņemamu cenu,” norāda “Xiaomi” mazumtirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs Toms Valantins (Tomas Valantinas).

Viņš arī piebilst, ka līdz ar jaunās “Redmi Note 13” sērijas atklāšanu Latvijā visi, kas iegādāsies “Redmi Note 13 Pro+ 5G”, dāvanā saņems “Xiaomi TV A Pro 32” televizoru.

Uzlabota kameras sistēma

Toms Valantins stāsta, ka  “Redmi Note 13” sērija ir izstrādāta, lai apmierinātu dažādu stilu fotogrāfēšanas vajadzības, un tā var lepoties ar daudzpusīgu, modernizētu kameru sistēmu:

“Pro modeļi – “Redmi Note 13 Pro+ 5G”, “Redmi Note 13 Pro 5G” un “Redmi Note 13 Pro” – ir aprīkoti ar īpaši augstas izšķirtspējas 200 MP kameru ar optisko attēla stabilizāciju (OIS), kas ļauj uzņemt fotogrāfijas ar vēl nebijušu detalizācijas pakāpi un sniedz lietotājiem augstākā līmeņa fotografēšanas pieredzi. Turklāt 2x/4x tālummaiņa bez zudumiem nodrošina detalizētus tuvplānus no attāluma un sniedz iespēju fokusēt atsevišķus cilvēkus pūlī vai pietuvināt darbību.”

Šī modernā kameras sistēma sastāv no liela 1/1,4" sensora, un tai ir uzlabota attēlu apstrāde, kas sniedz pārsteidzošu attēla kvalitāti pat vājā apgaismojumā. Šī sensora, īpaši liela f/1,65 diafragmas atvēruma un Tetra2 pikseļu (uzlabota pikseļu apvienošanas tehnoloģija) kombinācija nodrošina skaidrus un spilgtus attēlus pat vājā apgaismojumā, savukārt 7P objektīvs ar atomāro slāņu pārklājumu (ALD) fotoattēlos samazina atspīdumu un miglojumu.

Tikmēr bāzes modeļi “Redmi Note 13 5G” un “Redmi Note 13” ir aprīkoti ar 108 MP galveno kameru ar 3x bezzudumu tālummaiņu, kas nodrošina iespaidīgus attēlus ar smalkāku detalizāciju. Abi viedtālruņi ir arī aprīkoti ar plašu FilmCamera filtru izvēli, lai lietotāji varētu pielāgot savas fotogrāfijas.

“Visas šīs ierīces ir ar trīskāršu kameru komplektu, kas sastāv no 200 MP vai 108 MP galvenās kameras, 8 MP platleņķa kameras un 2 MP makro kameras, kā arī 16 MP pašportretu kameras, un to atbalsta Xiaomi Imaging Engine, kas paver dažādas fotografēšanas iespējas – ātrāku bilžu uzņemšanu, uzlabotu veiktspēju vājā apgaismojumā, ātru fokusēšanu un lielāku stabilitāti,”  tā “Xiaomi” mazumtirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs.

Izcila izturība, AMOLED displejs un atsvaidzināšanas frekvence līdz pat 120 Hz

“Redmi Note 13” sērijas viedtālruņi izceļas ar modernu dizainu un augstas kvalitātes displeju. “Redmi Note 13 Pro+ 5G” un “Redmi Note 13 Pro 5G” piedāvā kristāldzidru skatu ar 1,5K AMOLED displeju un 1800 nit maksimālo spilgtumu. Savukārt “Redmi Note 13 Pro”, “Redmi Note 13 5G” un “Redmi Note 13” ir aprīkoti ar īpaši skaidru FHD+ AMOLED displeju.

Pateicoties 120 Hz AdaptiveSync atsvaidzināšanas frekvencei, visas “Redmi Note 13” sērijas ierīces nodrošina ērtu un vienmērīgu ekrāna ritināšanu.

Šīs sērijas ierīcēm ir TÜV Rheinland Low Blue Light, Flicker Free un Circadian Friendly sertifikāti, kā arī dažādas redzes aizsardzības funkcijas, piemēram, lasīšanas režīms. Pirmo reizi šīs sērijas ekrānā ir iebūvēts arī pirkstu nospiedumu sensors.

T. Valantins uzsver, ka jaunās “Redmi Note 13” sērijas viedtālruņi izceļas ar īpašu izturību. “Redmi Note 13 Pro+ 5G” un “Redmi Note 13 Pro 5G” displejs ir aprīkots ar Corning® Gorilla® Glass Victus® stiklu – pirmo reizi šajā sērijā –, kas nodrošina papildu izturību pret nejaušiem kritieniem un skrāpējumiem.

““Redmi Note 13 Pro+ 5G” uzlabotā konstrukcija apvienojumā ar IP68 putekļu izturības un ūdensizturības sertifikātu atkārtoti apliecina savu kā šīs sērijas zvaigžņu modeļa pozīciju. Tikmēr arī pārējie modeļi ir uzlaboti, nodrošinot IP54 putekļu un šļakatu izturību,” stāsta Valantins.

Uzlaboti procesori izcilai veiktspējai

Jāuzver, ka augstas veiktspējas “Redmi Note 13” sērijas tālruņiem ir vieni no jaudīgākajiem pieejamajiem procesoriem un ilgi kalpojoši akumulatori, kas nodrošina šo ierīču izmantošanu visas dienas garumā.

“Redmi Note” viedtālruņos pirmo reizi ir ieviests 4 nm process. Sērijas līderis “Redmi Note 13 Pro+ 5G” ir aprīkots ar MediaTek Dimensity 7200-Ultra mikroshēmu un masīvu 5000 mAh akumulatoru. Viedtālrunī pieejams arī 120 W HyperCharge, kas “Redmi Note” uzlādē līdz 100 % tikai 19 minūtēs. Tikmēr “Redmi Note 13 Pro 5G” ir aprīkots ar akumulatoru ar lielāko ietilpību sērijā - 5100 mAh5, un to darbina Snapdragon® 7s 2. paaudzes mobilā platforma, savukārt “Redmi Note 13 Pro” ir aprīkots ar MediaTek Helio G99-Ultra mikroshēmu un 5000 mAh akumulatoru. Abiem tālruņiem ir 67 W turbo uzlāde, kas līdz 100 % uzlādei aizņem 45 minūtes.

Papildu ērtībai visiem modeļiem nāk līdzi arī lādētājs.

Līdztekus jaunajai “Redmi Note 13” sērijai, “Xiaomi” prezentēja arī trīs jaunumus no valkājamo ierīču piedāvājuma: “Redmi Watch 4”, “Redmi Buds 5 Pro” un “Redmi Buds 5”.

Daudzpusīgais Redmi Watch 4

Jaunais “Redmi Watch 4” ir aprīkots ar īpaši lielu 1,97″ AMOLED kvadrātveida displeju, kas nodrošina vēl patīkamāku viedpulksteņa lietošanas pieredzi. Šis ir arī lielākais kvadrātveida formas “Redmi” viedpulkstenis, kas nodrošina visaptverošāku skatīšanās pieredzi. “Redmi Watch 4” izsmalcinātais dizains ietver alumīnija sakausējuma vidējo rāmi, un tas ir pirmais “Redmi” viedpulkstenis ar viegli vadāmu nerūsējošā tērauda rotējošo OTS kroni. Vēl lielākām ērtībām “Redmi Watch 4” ir aprīkots ar pilnīgi jaunu ātrās noņemšanas mehānismu siksniņu nomaiņai. 

“Redmi Watch 4” ir aprīkots ar modernizētu 4 kanālu PPG sensoru, kas nodrošina uzlabotu sirdsdarbības un asins skābekļa monitoringa precizitāti. Lietotājiem ir iespēja izvēlēties no vairāk nekā 150 sporta režīmiem, tostarp sešām automātiski atpazītām aktivitātēm. Uzlabotās funkcijas ietver Bluetooth® zvanīšanu.

Uzlabots ANC un patiesi reāla skaņa ar Redmi Buds 5 Pro

“Redmi Buds 5 Pro” austiņas sniedz vēl saistošāku klausīšanās pieredzi ar iebūvētu visaptverošu skaņu un jauniem režīmiem. Austiņas atbalsta arī LDAC11 – vadošo Bluetooth® kodeku bezvadu austiņu savienojamībai. “Redmi Buds 5 Pro” piedāvā līdz pat 52 dB aktīvu trokšņu slāpēšanu (ANC)12, trīs ANC režīmus, AI adaptīvo režīmu un trīs papildu caurspīdīguma režīmus, kas palīdz lietotājiem jebkuros apstākļos ērti pārslēgties starp režīmiem. Lietotāji var arī personalizēt savu audio pieredzi ar pieciem dažādiem EQ profiliem. Ar vienu uzlādi “Redmi Buds 5 Pro” austiņas var klausīties nepārtraukti līdz 10 stundām, bet, ja tās ir savienotas ar uzlādes korpusu – līdz pat 32 stundām.

Uzlabota audio pieredze ar Redmi Buds 5

"Redmi Buds 5” austiņām ir līdz pat 46 dB ANC (aktīvā trokšņu slāpēšana) ar trim režīmiem, kas aptver plašu fona trokšņu diapazonu. Turklāt trīs caurspīdīguma režīmi ļauj lietotājiem dzirdēt vairāk to, ko viņi vēlas, un mazāk to, ko nevēlas. Ar vienu uzlādi austiņas var lietot līdz pat 10 stundām, bet ar pārnēsājamo uzlādes futrālīti – līdz pat 40 stundām. Austiņas ir pieejamas trīs krāsās: melnā, baltā vai debeszilā krāsā.

“Redmi Buds 5” sērija atbalsta Xiaomi Earbuds lietotnes izmantošanu, kas ir saderīga ar dažādu zīmolu viedtālruņiem. Izmantojot šo lietotni, varat izbaudīt paplašinātu funkcionalitāti, piemēram, personalizētu trokšņu slāpēšanu, adaptīvu trokšņu slāpēšanu, pielāgotu EQ regulēšanu, u. c.

 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
0pis 25.janvāris 2024 15:17
3 1 Atbildēt

Redmi ož, ka tas ir jāatsvaidzina?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO)

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Nepilni 60 000 eiro - sākta pasūtījumu pieņemšana jaunās paaudzes Toyota Land Cruiser, izziņotas cenas Latvijā (+ FOTO) 2

Toyota leģendārais Land Cruiser ir piedzīvojis plašas pārmaiņas un ieguvis būtiski labākas spējas braukšanai gan pa bezceļu, gan pa cietu segumu, vienlaikus paliekot uzticīgs savām saknēm un kompānijas DNS. Ražotāja pārstāvji izziņojuši arī leģendārā SUV jaunās paaudzes cenu, un pirmie auto pie īpašniekiem nonāks šajā rudenī. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 5

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti