«Neste» organizētajā loterijā laimē «Toyota Urban Cruiser» 6

 
18.oktobris 2010 13:05

Neste Latvija apbalvoja loterijas Džonijs atgriežas 2x trāpīgāks! laimētāju Andreju Ļepski, kurš balvā ieguva pilsētas pilnpiedziņas auto Toyota Urban Cruiser.

Uzvarētājs tika izlozēts starp trāpīgākajiem, kuri no šī gada 1. maija līdz 30. septembrim gandrīz 200 000 reizes bija precīzi iepildījuši 31,31 litru jebkuras degvielas kādā no Neste A24 degvielas uzpildes stacijām (DUS) Latvijā.

Andrejs Ļepskis laimīgo uzpildi veica ar bankas karti Neste A24 degvielas uzpildes stacijā Rīgā, Brīvības gatvē 386 šī gada 2. jūlijā.

„Neste Latvija ir zaļi domājošs uzņēmums – mums rūp atbildīga rīcība pret apkārtējo vidi. Pagājušajā gadā ieviesām vides saudzēšanas tradīciju arī Neste Latvija rīkotajās akcijās klientiem, loterijā piedāvājot laimēt tādas balvas, kas autovadītājus nodrošina ar jaunākajām tehnoloģijām, kas palīdz viņiem kļūt atbildīgākiem pret vidi, arī braucot. Arī šogad par loterijas balvu izvēlējāmies auto ar zemu degvielas patēriņu un oglekļa dioksīda jeb CO2 izmešu līmeni. Turklāt Toyota Urban Cruiser ir D-4D dīzeļa dzinējs, un laimīgais šī auto ieguvējs varēs pildīt mūsu pašu ražotu dīzeļdegvielu no Neste Oil naftas pārstrādes rūpnīcas. Tā ir viena no labākajām rūpnīcām Eiropā tehnoloģiju un efektivitātes ziņā un mūsu klientiem garantē augstu dīzeļdegvielas kvalitāti,“ saka SIA Neste Latvija ģenerāldirektors Kristians Hallunds (Christian Hallund).

„Jau otro gadu rīkojam šāda apjoma loteriju Neste Latvija pastāvīgajiem un pagaidām vēl ne tik pastāvīgajiem klientiem, aicinot iedzīvotājus mēroties spēkiem precizitātē un trāpīgumā. Pagājušā gada Trāpīgā Džonija loterijas laimētājs savā īpašumā ieguva hibrīdauto Honda Insight un velosipēdu Panther XR444. Arī šī gada loterija mūs ir patīkami pārsteigusi ar lielo dalībnieku skaitu – piecu mēnešu laikā gandrīz 200 tūkstošus reižu bija veikta precīza 31,31 litra degvielas uzpilde. Toyota Urban Cruiser ieguvējs ir patiesi veiksminieks, jo precīzu uzpildi bija veicis tikai vienu reizi,“ papildina Ilze Pērkone, SIA Neste Latvija mārketinga un klientu attiecību vadītāja.

Neste Latvija un WESS Motors pārstāvju pasniegtā galvenā loterijas balva Toyota Urban Cruiser piedāvā unikālu braukšanas pieredzi gan pilsētā, gan uz jebkāda seguma ceļiem. Tas panākts, veiksmīgi apvienojot trīs faktorus: Toyota ilgo pieredzi robustu, bezceļu automobiļu ražošanā, kompakta pilsētas hečbeka komfortu un daudzveidīgumu un savā segmentā zemāko degvielas patēriņu un CO2 izmešu līmeni, pateicoties Toyota Optimal Drive tehnoloģijai. Urban Cruiser dzinēju klāstā ietilpst jaunais 1,33 litru Dual VVT-i benzīna dzinējs ar Stop & Start tehnoloģiju un 1,4 litru D-4D dīzeļa dzinējs. Abi ir pieejami komplektācijā ar jaunu sešpakāpju manuālo transmisiju, kas nodrošina labu dinamiku un zemu degvielas patēriņu.

 
Visi komentāri
 
279584. viesis 19.oktobris 2010 8:02
0 0 Atbildēt

Es ar pildijos ar 100% precizitāti, bet manis nav nevienā uzvarētāja sarakstaā :-D

A_P

279585. viesis 19.oktobris 2010 8:04
0 0 Atbildēt

Nepirkšu vairāk nestē degvielu-pilnīgi nekādas jēgas,

Ne no 31 L , ne no 31,31 = neko nedabūjām pretī...

R.M

279587. viesis 19.oktobris 2010 8:54
0 0 Atbildēt

Padomā pats varbūtību no 200 000 ielaimēt un tad sūdzies

279596. viesis 19.oktobris 2010 14:48
0 0 Atbildēt

Reku jau tirgojas :D

279597. viesis 19.oktobris 2010 14:49
0 0 Atbildēt
279615. viesis 20.oktobris 2010 9:47
0 0 Atbildēt

Mjā.....

Krievs,odnako....

Jaunā auto uzsmirdināt parfīmu, bilžu kvalitāte caur dupsi...

Ņu,bet nospīdēja gan puisim :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 3

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti