Uz Daugavpils šosejas bojā gājis vīrietis 2

 
18.maijs 2013 9:37

Vakar Pļaviņu novadā, šosejas Rīga-Daugavpils 112.kilometrā divu automašīnu sadursmē bojā gājis cilvēks. Kā aģentūru LETA informēja Valsts policija, Klintaines pagasta Rīteros sadūrušās automašīnas "Volkswagen Touareg" un "Opel Vectra".

Negadījumā bojā gājis 1977.gadā dzimušais "Opel" vadītājs. Savukārt šīs automašīnas pasažieris, 1968.gadā dzimis vīrietis, un „Volkswagen” vadītājs, 1980.gadā dzimis vīrietis, ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā.
Kā aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD), bojā gājušā autovadītāja mirstīgās atliekas un cietušo pasažieri no automašīnas vraka nācies atbrīvot glābējiem.
Pagājušajā diennaktī reģistrēti 82 ceļu satiksmes negadījumi, no kuriem 13 cietuši kopumā 15 cilvēki, bet viens cilvēks gājis bojā.
Vakar Rīgā, Ķīšezera un Rusova ielas krustojumā kāds velosipēdists uzbraucis četrus gadus vecai meitenītei. Cietusī nogādāta slimnīcā. Velosipēdista personība pagaidām nav noskaidrota.

Latgalē autovadītāji bez tiesībām izraisa divus ceļu satiksmesnegadījumus un paši tajos cieš 

16.maijā  Rēzeknes un Riebiņu novados autovadītāji bez noteiktajā kārtībā iegūtām tiesībām izraisījuši divus ceļu satiksmes negadījumus, kuros paši cietuši.
Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne, vakar vakarā Rēzeknes novada Čornajas pagastā 1986.gadā dzimusī sieviete bez noteiktajā kārtībā iegūtas autovadītāja apliecības netika galā ar vieglās automašīnas vadību, iebrauca no ceļa braucamās daļas grāvī un ietriecās kokā.
Sieviete tika nogādāta slimnīcā, kur mediķi viņai konstatējuši dažādas traumas. Cietušajai veikta arī pārbaude, lai noteiktu, vai sieviete nav iepriekš lietojusi alkoholu.
Līdzīgs negadījums vakar tika reģistrēts arī Riebiņu novadā, kur 1965.gadā dzimis vīrietis bez tiesībām netika galā ar sava spēkrata vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un auto apmeta vairākus kūleņus. Vīrietis no notikuma vietas tika nogādāts slimnīcā.
 

 
Visi komentāri
 
290341. viesis 18.maijs 2013 11:48
0 0 Atbildēt

dzer, brauc, mirsti

290351. viesis 19.maijs 2013 13:40
0 0 Atbildēt

Nomira jau arī VW vadtājs, kas ne pie kā nebija vainīgs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

No 84 100 eiro: Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 24

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti