“IAUTO RALLIJS 2003” kausa nolikums 6

 
29.jūnijs 2003 22:01

iAuto rallija kausa dalībniekiem būtu jāiepazīstas ar kausa kopīgo nolikumu. Jāatgādina, ka katrā posmā šis nolikums tiek papildināts ar vēl vienu dokumentu.

STANDARTA AUTOMAŠĪNU TŪRISMA RALLIJA KAUSA
“IAUTO RALLIJS 2003”

NOLIKUMS

1. VISPĀRĒJIE NOTEIKUMI
1.1.2003.GADA TŪRISMA RALLIJA KAUSS STANDARTA AUTOMOBIĻU GRUPĀ IR DAUDZPOSMU PASĀKUMS, KURU NORISI REGLAMENTĒ LAF SPORTA KODEKSS, ŠIS NOLIKUMS UN TĀ PAPILDINĀJUMI (ATSEVIŠĶU POSMU NOLIKUMI), LAF SAK APSTIPRINĀTIE TEHNISKIE NOTEIKUMI, KĀ ARĪ LR SPĒKĀ ESOŠIE CEĻU SATIKSMES NOTEIKUMI.

1.2.TŪRISMA KAUSA POSMU NORISES LAIKS UN VIETA:
- 1. JŪNIJS, ENGURE
- 28. – 29. JŪNIJS, KANDAVA
- JŪLIJS, CĒSIS (TIKS PRECIZĒTS)
- AUGUSTS (TIKS PRECIZĒTS)
- SEPTEMBRIS (TIKS PRECIZĒTS)
- OKTOBRIS (TIKS PRECIZĒTS)
1.3.ATSEVIŠĶU POSMU NORISI NODROŠINA LAF SAK APSTIPRINĀTI RĪKOTĀJI UN PASĀKUMU VADA RĪKOTĀJU IZVEIDOTAS TIESNEŠU KOLĒĢIJAS.

2. PASĀKUMA DALĪBNIEKI
2.1.PASĀKUMĀ PIEDALĀS JEBKURA FIZISKA PERSONA, KURA VAR UZRĀDĪT ATTIECĪGOS DOKUMENTRUS UN KURA AUTOMAŠĪNA ATBILST CSN UN LAF SAK TEHNISKAJIEM NOTEIKUMIEM.
2.2. EKIPĀŽAS STŪRMANIS VAR PIEDALĪTIES PASĀKUMĀ BEZ AUTOVADĪTĀJA APLIECĪBAS, VECUMĀ NO 16 LĪDZ 18 GADIEM, BEZ AUTOVADĪTĀJA TIESĪBĀM PASĀKUMĀ VAR PIEDALĪTIES TIKAI TAD, JA VIŅAM IR ABU VECĀKU RAKSTVEIDA PIEKRIŠANU, KAS IR APSTIPRINĀTA PIE NOTĀRA. TĀDĀ GADĪJUMĀ, PASĀKUMA LAIKĀ STŪRMANIM AIZLIEGTS VADĪT AUTOMOBILI. PĀRKĀPUMA GADĪJUMĀ EKIPĀŽA TIEK DISKVALIFICĒTA.

3. REZULTĀTU NOTEIKŠANA
3.1. DALĪBNIEKU REZULTĀTUS INDIVIDUĀLAJĀ VĒRTĒJUMĀ NEDALA KLASĒS.
3.2.EKIPĀŽA IESKAITES PUNKTUS POSMĀ SAŅEM TIKAI TAD, JA TĀ IR FINIŠĒJUSI.
3.3.KOPVĒRTĒJUMĀ INDIVIDUĀLO REZULTĀTU NOSAKA EKIPĀŽAS IEGŪTO PUNKTU.
3.4.PUNKTUS KATRA POSMA INDIVIDUĀLAJAM VĒRTĒJUMAM NOSAKA SEKOJOŠI: 1.V.- 20 P., 2.V.- 19P., 3.V.-18P., 4.V.- 17P., 5.V.-16P., 6.V.-15P., ……… 20.V. – 1 PUNKTS.
3.5.1.EKIPĀŽAS KOPĒJO REZULTĀTU NOSAKA, SUMMĒJOT SODA PUNKTUS (LAIKU) PAR NOVIRZĒM CEĻA SACENSĪBĀS, PAPILDSACENSĪBĀS UZRĀDĪTOS LAIKUS (VAI NOVIRZES), KĀ ARĪ SODA LAIKU PAR CITIEM NOLIKUMĀ PAREDZĒTIEM PĀRKĀPUMIEM.
3.5.2.UZVARĒTĀJU NOSAKA PĒC MAZĀKĀS PUNKTU (LAIKA) SUMMAS, SEKOJOŠĀS VIETAS- REZULTĀTU AUGOŠĀ SECĪBĀ.
3.5.3.VIENĀDA REZULTĀTA GADĪJUMĀ AUGSTĀKA VIETA IR EKIPĀŽAI, KURA IEŅĒMUSI AUGSTĀKU VIETU IERPIEKŠĒJĀ POSMĀ.
3.5.4.KAUSA KOPVĒRTĒJUMA REZULTĀTU NOSAKA, SUMMĒJOT KATRĀ POSMĀ IZCĪNĪTOS PUNKTUS PAR IEŅEMTAJĀM VIETĀM SASKAŅĀ AR NOLIKUMU, AUGSTĀKU VIETU IEGŪST EKIPĀŽA, KURA SAŅĒMUSI VAIRĀK PUNKTU.
VIENĀDAS PUNKTU SUMMAS GADĪJUMĀ AUGSTĀKU VIETU IEŅEM EKIPĀŽA, KURA KOPĀ IZCĪNĪJUSI VAIRĀK AUGSTĀKU VIETU.
JA ARĪ ŠIS KRITĒRIJS NEĻAUJ NOTEIKT VIETU SECĪBU, TAD AUGSTĀKU VIETU IEŅEM EKIPĀŽA, KAS IEŅĒMUSI AUGSTĀKO VIETU ETAPĀ AR LIELĀKU DALĪBNIEKU SKAITU.
JA ARĪ ŠIS KRITĒRIJS NEĻAUJ NOTEIKT VIETU SECĪBU, TAD PRIEKŠROKA EKIPĀŽAI, KAS IEŅĒMUSI AUGSTĀKU VIETU PĒDĒJĀ ETAPĀ, KURĀ STARTĒJUŠAS EKIPĀŽAS AR VIENĀDO PUNKTU SUMMU.

4. STARTA NUMURI
4.1. STARTA NUMURUS IZLOZĒ RĪKOTĀJS. STARTA NUMURS NEIZSAKA STARTA KĀRTĪBU.

5. NOLIKUMA PAPILDINĀJUMI
5.1. KATRAM MEISTARSACĪKŠU POSMAM TĀ RĪKOTĀJS GATAVO ŠĪ NOLIKUMA PAPILDINĀJUMUS, KAS VISMAZ 2 NEDĒĻASI PIRMS SACENSĪBU DATUMA TIEK APSTIPRINĀTI LAF SAK UN SASKAŅOTI LAF, KĀ ARĪ TIEK PUBLICĒTI WWW.RALLY.ZONA.LV
5.2.NOLIKUMA PAPILDINĀJUMOS OBLIGĀTI TIEK NORĀDĪTS:
- RĪKOTĀJS VAI RĪCĪBAS KOMITEJA
- SACENSĪBU NOSAUKUMS UN STATUSS
- SACENSĪBU NORISES LAIKS UN VIETA
- SACENSĪBU NOSACĪJUMI
- RS KOPĒJAIS SKAITS VISMAZ VIENA
- SS KOPĒJAIS SKAITS
- RS SEGUMA RAKSTUROJUMS
- VISA INFORMĀCIJA, KAS ATTIECAS UZ PIETEIKUMIEM
- INFORMĀCIJA PAR DROŠĪBAS PASĀKUMIEM
- SODA TABULA UN SODA NAUDU SAMAKSAS LAIKS.

6. APBALVOŠANA
6.1.KAUSA KOPVĒRTĒJUMĀ PASĀKUMA RĪKOTĀII APBALVO INDIVIDUĀLI 1.- 3. VIETAS IEGUVĒJUS (JA STARTĒJUŠAS VISMAZ 10 EKIPĀŽAS)
6.2.ATSEVIŠĶOS POSMOS RĪKOTĀJS IR TIESĪGS DALĪBNIEKUS APBALVOT PĒC SAVIEM IESKATIEM, PAR TO NORĀDOT ŠĪ NOLIKUMA PAPILDINĀJUMOS.

 
Visi komentāri
 
88111. viesis 21.jūlijs 2003 9:26
0 0 Atbildēt

Hmzz .. Kaa ar kausa kopveerteejumu? Sliktaako posmu njems nost katrai ekipaazhai vai nee? Nolikumaa nekas taads nav mineets, kaut runaats par to tika :(

PiepZz

90175. viesis 31.jūlijs 2003 9:21
0 0 Atbildēt

Viena tante teica...Organizatori, lūdzu sniedziet pamatotu atbildi kāpēc jāņem nost viens sliktākais posms? Vai komandai, kura piem.nebūs piedalījusies visos posmos ņems nost nepiedališanās posmu(neesam piedalijušies-sliktakais posms utt.). Rallija datumi: Zinu, ka visi mācamies, bet te jau sāk ost pēc "lobešanas" - vienam bērni jālaiž skolā, viens var tad otrs tad, finansu problēmas - utt. ORGANIZATORI lemj par sacensibu datumiem, un vēlams loģiski un savlaicīgi risinājumi.

90201. viesis 31.jūlijs 2003 9:53
0 0 Atbildēt

a.god., l.cien viesis - tas tiek dariits taadeelj, ka tikai peec jubilejas rallija tika pazinjots, ka shis buus kauss un jubilejas rallis ir bijis 1.posms.

skaidrs?

(kasiities gribas?)

90202. viesis 31.jūlijs 2003 9:53
0 0 Atbildēt

PS neviens te nevienu nelobee - tad jau paarstaavim no DDC buutu pirmaa vieta un veel viens otrs buutu trijniekaa

90445. viesis 31.jūlijs 2003 14:21
0 0 Atbildēt

Paldies par atbildi. Kasities negribas, bet info dažāda un jauc galvu. Gribas tikai skaidrību par notiekošo tagad un uz priekšu.

Mieru, tikai mieru...

90492. viesis 31.jūlijs 2003 15:22
0 0 Atbildēt

Karl(i)sonc vai ...? :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti