Sāk remontēt ielu segumu iekškvartālos 1

 
8.jūnijs 2006 9:56

Šonedēļ Rīgas Vidzemes priekšpilsētā uzsākti iekškvartālu ielu seguma remontdarbi. Kā pirmie tiks sakopti piebraucamie ceļi Juglā - Juglas ielā 1, un 3, Silciema ielā 13 un Mārkalnes ielā 4.

Līdz jūlija beigām remontdarbus plānots veikt Biķernieku, Brīvības, Ieriķu, Juglas, Mārkalnes, Palmu, Silciema, Nīcgales, Purvciema, Ūnijas, Vaidavas Brantkalna, Lielvārdes un Gaiļezera ielu pagalmu iekškvartālos vairākās adresēs.

"Vidzemes priekšpilsēta ir pirmā, kas tik lielā apjomā uzsākusi iekškvartālu ielu savešanu kārtībā. Mēs apsekojām savā rajonā esošos iekškvartālus, apzinājām to tehnisko stāvokli un rekonstrukcijas izmaksas. Tika savlaicīgi noorganizēti nepieciešamie konkursi ar mērķi nodrošināt, ka remonta darbi notiek tam vispiemērotākajā sezonā – vasaras sākumā," stāsta Rīgas Vidzemes priekšpilsētas izpilddirektors Juris Viņķelis.

Kā atzīst izpilddirektors, daudzas iekšpagalmu ielas laika gaitā bija tik ļoti cietušas, ka sagādāja nopietnas problēmas gan autobraucējiem, gan kājāmgājējiem, gan bērniem, kas tieši iekšpagalmu ielas visbiežāk izmanto, lai mācītos braukt ar velosipēdiem un skrituļslidām. Iekškvartālos remonta laikā plānots demontēt esošo bojāto asfalta vai betona segumu, izlīdzināt pamatni un izbūvēt jaunu, kvalitatīvu ielu segumu.

"Mēs ļoti rūpīgi sekosim līdzi tam, lai darbi tiktu veikti kvalitatīvi. Ir pat iecere katra objekta pieņemšanā sarīkot lokālas skrituļošanas sacensības, ļaujot pašiem apkārtējo namu iedzīvotājiem pārbaudīt, cik celtnieki ir kvalitatīvi paveikuši savu darbu. Protams, ielu segumam tiek dota arī garantija un tieši vietējie iedzīvotāji būs tie, kas sadarbībā ar izpilddirekciju veiks pastāvīgu kvalitātes uzraudzību," stāsta Juris Viņķelis. Sīkāka informācija ar detalizētu adrešu sarakstu pieejama Rīgas Vidzemes priekšpilsētas izpilddirekcijas mājas lapā www.rvp.lv sadaļā "Aktualitātes".
 
Visi komentāri
 
203293. viesis 8.jūnijs 2006 11:24
0 0 Atbildēt

Ropažu ielā arī kāds taisās salabot tās briesmas pie 22. 24. u.c.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti