«Alfa Romeo» atjaunina savu 159.modeli 4

 
20.februāris 2008 11:14

Kompānija Alfa Romeo prezen’tejusi atjaunināto modeļa 159 versiju ar sedana un universāla tipa virsbūvēm. Auto piedzīvojis tikai kosmētiskas izmaiņas ārienē un tehnisko mezglu modernizāciju. Plašākai publikai auto tiks demonstrēti Ženēvā. Par to ziņo interneta lapa Motorauthority.com.



Salīdzinājumā ar savu priekšgājēju atjauninātais Alfa Romeo 159 uz vieglāku materiālu izmantošanas rēķina piekarei, bremžu mehānismiem un riteņu diskiem kļuvis par 45 kg vieglāks.



Turklāt, jauno modeli tagad varēs pasūtīt versijā ar paaugstinātas berzes diferenciāli, bet modifikācija ar 260 Zs jaudas dzinēju – priekšpiedziņas variantā. Atgādināsim, ka agrāk šāds modelis bija pieejams tikai ar visu četru riteņu piedziņu.



Atjauninātajam Alfa Romeo 159 tiks piedāvāti trīs benzīna dzinēji ar 1,8, 2,2 un 3,2 litru tilpumu un jaudu attiecīgi 140, 185 un 260 Zs, kā arī 1,9 un 2,4 litu turbodīzeļdzinēji. Dzinēji atkarībā no modifikācijas darbosies ar sešpakāpju mehānisko kārbu, „automātu” vai sekvenciālo kārbu Selespeed.



Tāpat arī auto būs pieejami jauni interjera noformējuma varianti, kā arī 16 un 17 collu citāda dizaina riteņu diski.



Atjauninātā Alfa Romeo 159 cena pagaidām nav zināma.

 
Visi komentāri
 
252139. viesis 20.februāris 2008 14:30
0 0 Atbildēt

Pa skaisto!

252188. viesis 20.februāris 2008 16:55
0 0 Atbildēt

kas tur nomainījies ?? nu bet skaisti jau gan )))

252199. viesis 20.februāris 2008 18:40
0 0 Atbildēt

Feniņdrātēm prieks - gan jau ka bezpiedziņas topversija būs lētāka :)

252255. viesis 21.februāris 2008 12:05
0 0 Atbildēt

Ar visu cieņu, taču vai ekrāns viduskonsolē jānobāž pie kājām, lai paceltu debesīs tos 3 gaisa pūtējus; šitāda "klasika" labi nebeidzas kā, piemēram, Rover... vienkārši ticot, ka viss ir baigi ok, super utt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti