L`Atelier Renault atkal atvērts

 
18.jūlijs 2011 9:33

Pēc sešu mēnešu ilgas rekonstrukcijas L`Atelier Renault, zīmolam piederoša izstāžu zāle vienā no pasaules skaistākajām alejām, tika atklāta sabiedrībai jūlija sākumā.

 Ar jaunu iekštelpu izkārtojumu, jaunu vizuālo identitāti un jaunu dizainu “Elizejas lauki 53” piedāvā apmeklētājiem jaunu restorāna konceptu “L`Atelier Renault Café”.

Jauna identitāte

L`Atelier Renault izveidota jauna identitāte un jauns, mūsdienīgs dizains, kas pilnībā atspoguļo zīmola krāsas.

L`Atelier Renault iekštelpās vēl joprojām ir plaša izstāžu zāle, restorāns, atpūtas zona un piecas pārejas, kas līdz šim veicinājis šīs vietas panākumus. Papildus domāts arī par tehnisko nodrošinājumu, uzstādot jaunākās paaudzes skaņu sistēmu un citu aprīkojumu, ieskaitot LED ekrānus.

L`Atelier Renault ir daudz vairāk kā tikai izstāžu zāle Renault modeļiem, informācijas par inovācijām, jaunumiem vides aizsardzības jomā, produktiem un pakalpojumu kvalitāti, jaunumiem dizainā nodošanai potenciālajiem klientiem. Tās ir arī izstādes, notikumi, informācija par automašīnām un suvenīri.

Vēl vairāk pasākumu

Pirmais pasākums jaunatklātajās telpās notika jau jūnija sākumā, un tas bija “Z.E. Elektriskā dzīve”. Pasākuma ietvaros apmeklŗtājiem bija iespēja iepazīties ar visu Z.E. modeļu klāstu (ZOE pirmizrāde, Fluenze Z.E. un Kangoo Z.E.), kā arī iepazīt elektromobīļus.

L`Atelier Renault telpās tie rīkotas izstādes par Renault jaunumiem un automašīnām. Tā ir iespēja apmeklētājiem iepazīties ar jaunākajiem produktiem un pārdošanas informāciju. Un ar mērķi paplašināt zīmola pieredzi, Renault veikaliņš piedāvā dažādus zīmola suvenīrus gan bērniem, gan pieaugušajiem.


L`Atelier Renault Café: jauns restorānu koncepts Elizejas laukos

Pilnībā rekonstruēts, L`Atelier Renault tagad piedāvā trīs restorāna telpas ar jaunu ēdienkarti, kurā atspoguļojas oriģinalitāte un augsākā kvalitāte.

Otrajā stāvā atrodas bars, restorāns un atpūtas zona. Plašā stiklotā ēkas fasāde nodrošina apmeklētājiem unikālu skatu uz “pasaulē skaistāko avēniju”.

Savukārt tiem, kuri ir ļoti ierobežoti laikā, būs iespēja pasūtīt kompleksās pusdienas, kā arī samazinātās porcijas un diētisko ēdienu.

Un īpašs pārsteigums gardēžiem – ikvienam būs iespēja nobaudīt labākā smalkmaizīšu un šokolādes izstrādājumu šefpavāra Arno Lare (Arnaud Lahrer) gatavotos ēdienus.

“Katru gadu L`Atelier apmeklē vairāk kā divi miljoni cilvēku, kuri ieradušies, lai iepazītos ar mūsu inovācijām, jaunākajām konceptautomašīnām, piedalītos pasākumos vai vienkārši labi pavadītu laiku. Tieši tas padara L`Atelier Renault par ideālu vietu, kur mēs varam dalīties savās kaislībās ar publiku,” norāda Karlos Tavares (Carlos Tavares), Renault izpilddirektors.
_________________________________________________________________________________

L`Atelier Renault, Elizejas lauki 53.avēnija, 75008, Parīze (Francija). Tālr : +33 811 88 28 11, Fakss : +33 1 76 89 10 14 – www.atelier.renault.com
Atvērts katru dienu no pulksten 10 :30 – 23 :30 darbadienās un līdz pulksten 1 :30 piektdienās un sestdienās. L`Atelier Renault organizē dažādus pasākumus visa gada garumā par Renault aktualitātēm. Papildus izstāžu zālēm, atpūtas telpai un restorānām, pieejama arī automašīnu tirdzniecība, kā arī ikvienam ir iespējas izmantot bezmaksas WiFi.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti