6.augustā notiks Toyota Land Cruiser saiets

 
28.jūlijs 2011 8:34

Land Cruiser klubs un WESS Motors ikvienu Land Cruiser īpašnieku aicina piedalīties vasaras saietā „Pierobežas noslēpumi 2011”, kas norisināsies 6. augustā.

Saietā aicināts piedalīties ikviens Land Cruiser īpašnieks. Auto izlaiduma gadam, modelim, nobraukumam, krāsai un iegādes vietai nav nozīmes – pasākums ir atvērts ikvienam Land Cruiser entuziastam.

Plānots, ka pasākumā piedalīsies 40 automobiļi, bet dalībnieku skaits nav ierobežots. Lai pieteiktos pasākumam līdz 31. jūlijam nepieciešams aizpildīt pieteikumu Land Cruiser kluba mājas lapā www.landcruiserclub.lv sadaļā Pasākumi.

Saiets veidots kā trofi-reids ar orientēšanos un citiem īpašiem uzdevumiem. Maršruts vedīs līdz Igaunijas pierobežai, kura laikā dalībnieki varēs paviesoties skaistākajās Latvijas vietās un pārliecināties par sava auto izcilajām apvidus braukšanas spējām un iemācīties kā tās labāk pielietot. Savukārt īpašos uzdevums varēs palīdzēt pildīt pārējie komandas locekļi – ģimene un draugi.

Pasākums noslēgsies ar vakariņām Latvijas Futbola federācijas sporta bāzē Staicelē, kur dalībnieki varēs atpūsties domubiedru kompānijā un izklaidēties vakara vadītāja un dīdžeja pavadībā, padejot un piedalīties atraktīvos, ar braukšanu nesaistītos, konkursos.

Labākās komandas tiks apalvotas divās klasēs - standarta un sporta,- kur noderīgas balvas sarūpējuši pasākuma atbalstītāji. Organizatori būs sarūpējuši arī citus patīkamus pārsteigumus.

Pasākuma programma, pieteikums, nolikums un cita noderīga informācija atrodama Land Cruiser kluba mājas lapā www.landcruiserclub.lv sadaļā pasākumi.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti