BMW atgriežas Holivudā 2

 
13.decembris 2011 0:00

Atgriešanās Holivudā. BMW priecājas paziņot, ka piedalās kinostudijas Paramount Pictures jaunajā filmā "Neiespējamā misija: Rēgu protokols" kā galvenais automobiļu nodrošinātājs.

Uzmanības centrā ir augsta veiktspēja un mazāk izmešu: viens no nākamajā Toma Krūza [Tom Cruise] filmā izmantotajiem BMW automobiļiem ir BMW Vision EfficientDynamics konceptautomobilis. Tas ir atzīts par auto ar modernākajām tehnoloģijām un pārsteidzošāko dizainu starp šībrīža elektriskajiem koncepta superauto. Jau pēc dažiem gadiem sērijveidā tiks ražots BMW i8, kurš veidots, iedvesmojoties tieši no BMW Vision EfficientDynamics.

"Mums ir liels prieks par iespēju atkal iesaistīties kādā Holivudas grāvējā," teica Aiens Robertsons [Ian Robertson], BMW AG valdes loceklis, kas atbild par tirdzniecību un pārdošanu. "BMW Group ir vadošais koncerns nākotnes mobilitātes attīstīšanā un orientējas uz ilgtspēju. Lielisks piemērs tam ir BMW Vision EfficientDynamics konceptautomobilis, kurš būs redzams filmā. Ar futūristisko dizainu un lielajām stikla virsmām šis automobilis piedāvā fascinējošu skatījumu uz pilnīga braukšanas baudījuma nākotni, kas apvienota ar maksimālu efektivitāti. Un BMW ConnectedDrive tehnoloģijas dēļ tas ir ideāls automobilis Ītanam Hantam [Ethan Hunt], lai šaurās ielās un rosīgā satiksmē varētu pārspēt viltībā savus vajātājus."

"Mēs esam neizsakāmi pateicīgi par BMW neticamo atbalstu mūsu filmas veidotājiem un tehniskajai komandai, uzņemšanas laikā ceļojot pa pasauli," komentēja Lîena Steiblsa [LeeAnne Stables], kinostudijas Paramount Pictures Globâlâs mārketinga nodaļas viceprezidente.

BMW jau vairāk nekā 35 gadus nodrošinājis transportlīdzekļus izciliem filmu projektiem, televīzijas inscenējumiem utt., tādēļ izklaides mārketings ir rūpīgi nostiprināts BMW Group ilgtermiņa reputācijas un produktu komunikācijas būvakmens.

Režisora Breda Bērda [Brad Bird] filmu "Neiespējamā misija: Rēgu protokols" Latvijas kinoteātros sāks demonstrēt 2011. gada 16. decembrī.

Lai uzzinātu vairāk, lūdzu, apmeklējiet http://www.bmw.com/mission

 

 

 

Latvijā īpaša filmas pirmizrāde jau 15.decembrī!

Kino Citadele piedāvā apmeklēt īpašo filmas "Neiespējamā misija: Rēgu protokols" pirmizrādes pasākumu jau 15.decembrī un noskatīties šī gada gaidītāko trilleri ātrāk par pārējiem! Tomēr tas nav vienīgais iemesls, lai apmeklētu īpašo seansu. Tikai pirmizrādes viesiem būs iespēja pavadīt vakaru patīkamā atmosfērā, piedalīties dažādos konkursos laimēt vērtīgas balvas no pasākuma organizētājiem - kinoteātra „Kino Citadele”, BMW un u/v „Stockmann” – kā arī nobaudīt gardo kokteili Mr. JJ, ko piedāvā Jameson.

Iegādājieties biļetes uz pirmizrādi jau šodien un tiekamies kinoteātrī  „Kino Citadele” 15.decembrī 2. stāva foajē jau no plkst. 20:00. Filmas seansa sākums plkst. 21:15 1. auditorijā.

Biļešu iepriekšpārdošana - kinoteātra „Kino Citadele” kasēs un www.forumcinemas.lv

Pēc sprādziena Kremlī, kurā tiek vainota aģentūra IMF, tā aģents Ītens Hants un pārējie viņa komandā tiek atstādināti “rēgu protokola” ietvaros. Bez papildspēkiem un resursiem, aģentiem jāatrod veids, kā novērst vēl vienu uzbrukumu un kliedēt šaubu ēnu pār viņu aģentūru. Šis uzdevums prasīs no viņiem pat pirmajā brīdī šķietami neiespējamo…
Toms Krūzs ceturto reizi atgriežas aģenta Ītena Hanta lomā piedzīvojumu grāvējfilmā “Neiespējamā misija: Rēgu protocols”. Jaunajā filmā viņam pievienojas starptautiska mēroga aktieru komanda - Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Josh Holloway, Anil Kapoor un Léa Seydoux.

 

 

 

 
Visi komentāri
 
284518. viesis 6.decembris 2011 14:13
0 0 Atbildēt

Man gan vienmēr amerikaņu filmās ir patikuši viņu 1959.gada izlaiduma klasiskie auto - īpaši jau tajā filmā ; traka,traka pasaule... Kad skaties to filmu, tad zini, ka tā ir pa īstam amerikaņu. BMW tomēr ir BMW - eiropiešu auto. Tāds viņš arī paliks. Nu, tās gan tikai manas domas - sevi par kino spečuku neuzskatu, uz ķiniti pēdejos 20 gadus eju ļoti reti.

284594. viesis 13.decembris 2011 15:46
0 0 Atbildēt

BMW parasti amīšu filmās bij sliktajiem no Eiropas (nu, bandīšiem, ibio)

vai arī japijiem un biezo bērneļiem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti