Vairāk nekā 150 sieviešu apguvušas auto parkošanas iemaņas 3

 
9.marts 2012 10:08

Drošas Braukšanas Skolas instruktoru un viņu partneru sarūpēto praktisko dāvanu autovadītājām Sieviešu dienā – bezmaksas auto parkošanas apmācības – izmantojušas un atzinīgi novērtējušas vairāk nekā 150 daiļā dzimuma autovadītājas.

7. un 8. martā Biķernieku trasē dāmas DBS instruktoru vadībā ne tikai pilnveidoja savas auto parkošanas prasmes, bet arī saņēma īpašus pārsteigumus – ziedus un komplimentus no DBS instruktoriem. Autovadītāju lielās atsaucības dēļ auto parkošanas meistarklases būs iespējams apmeklēt arī 9. martā.

„DBS auto parkošanas apmācībās vēlreiz pārliecinājos, ka sievietes patiesībā ir ļoti meistarīgas autovadītājas – lielākoties viņām vien nepieciešams neliels padoms, atbalsts un pārliecība par savām spējām, lai bez aizķeršanās tiktu veikts pat vissarežģītākais manevrs,” par sieviešu auto parkošanas prasmēm stāsta DBS apmācību direktors Artūrs Priednieks.

„Jau pirms pāris gadiem apsvēru domu instruktora vadībā papildināt savas zināšanas auto parkošanā – vēlējos uzzināt, ko daru nepareizi, kā arī noskaidrot, kuri ir tie punkti, kas jāpamana, novietojot auto stāvvietā. Tāpēc DBS piedāvājums nāca tieši īstajā brīdī. Instruktors visu tik labi pastāstīja, ka beidzot sapratu „parkošanās sistēmu” un pēc apmācībām Rīgas centrā šaurā vietā auto novietoju tā, ka pašai prieks – ar pirmo reizi, neuzbraucot apmalei un absolūti paralēli malai,” savā pieredzē par piedzīvoto auto parkošanas meistarklasē dalās Ilze Sperga.

Auto parkošanas apmācībās tika aicinātas piedalīties un savas prasmes pilnveidot gan iesācējas, gan pieredzējušas autovadītājas. Meistarklašu laikā drošas auto parkošanas principus bija iespējams apgūt ar DBS automobiļiem Opel Astra un Opel Insiginia, kuri aprīkoti atbilstoši augstākajiem drošības standartiem, kā arī dalībnieču personīgajiem automobiļiem. Tāpat dāmām parkošanas apmācību laikā bija iespēja izmēģināt arī jauno Opel AstraGTC.
 

 
Visi komentāri
 
285678. viesis 11.marts 2012 21:32
0 0 Atbildēt

"parkot" - iebraukt parkā?

285680. viesis 12.marts 2012 19:39
0 0 Atbildēt

OK,apguvušas ir 150 gab.,bet cik no viņām tas izdodas?

285696. viesis 14.marts 2012 19:22
0 0 Atbildēt

Galvenais, lai neaizmirst diplomu par parkošanās kursu pabeigšanu vadāt līdzi, ja nu noder :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti