Aicinām uz Latvijas BMW festivālu 2012!

 
10.aprīlis 2012 11:23

Latvijas BMW klubs sadarbībā ar oficiālo BMW pārstāvi Latvijā „BM Auto” rīko jau 7. Latvijas BMW festivālu, kas notiks šī gada 1. maijā Rīgā, Biķernieku sporta kompleksā.

Tā kā skaitlis „septiņi” BMW īpašniekiem un entuziastiem bieži asociējas ar pašu labāko, šogad ir padomāts par pilna servisa festivālu. Pasākuma laikā apmeklētājiem kā vienmēr būs iespēja piedalīties dažādos konkursos, disciplīnās un pacīnīties par sponsoru sagādātajām balvām.

Pirmo reizi festivāla ietvaros īpašs pasākums tiks organizēts asu izjūtu cienītājiem! Tā būs vienreizēja iespēja pārbaudīt savas braukšanas prasmes lielajā Biķernieku trases aplī. Tāpat arī pasākumā būs iespēja sacensties ar savu auto dragreisa taisnē un īpašā veiklības stafetē.

Skatītājiem būs iespēja veikt demobraucienus Biķernieku sporta bāzes apkārtnē ar vairākiem jaunākajiem BMW modeļiem, kā arī izbraukt ar BMW „Ring Taxi”.

Uz pasākumu tiek aicināti ierasties BMW markas automašīnu, motociklu, BMW Alpina un MINI īpašnieki un entuziasti, kā arī visi pārējie, kuri vēlas pavadīt dienu rūcošu motoru atmosfērā.

Latvijas BMW festivāls ir gadskārtējs pasākums, kurā vienkopus var aplūkot vairāk kā 300 Latvijas un kaimiņvalstu BMW, BMW Alpina un MINI spēkratus, kā arī satikt vienkopus daudzus domubiedrus. Pagājušā gada Latvijas BMW kluba rīkotajā festivālā piedalījās vairāki ekskluzīvi auto, kas ikdienā uz Latvijas ceļiem nav sastopami.

Arī šogad plānotās aktivitātes būs ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem. Aktīvākie dalībnieki tiks pie balvām no pasākuma atbalstītājiem- „BM Auto”, „EZ Auto”, „ALITA”, „Red Bull”, „Auzas Tautumeita”, „Discomania”, „Ar mani atkal runā kaijas” un „VIP autoskola”.

Par īpašu pārsteigumu, kas pagaidām ir noslēpums, parūpēsies „BM Auto”.

Pasākuma programmu meklējiet www.bmwklubs.lv . Sīkāka informācija un detalizēta pasākuma programma sekos tuvāk pasākumam.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti