Noslēdzies autofotoorientēšanās II posms LEMESELE 2012

 
20.aprīlis 2012 14:42

Ar rekordlielu dalībnieku skaitu – 104 komandas, 14.aprīlī startēja autofotoorientēšanās 2012.gada II posms „Lemesele 2012”.

Dažādu tehnisku problēmu dēļ līdz finišam nenokļuva 3 ekipāžas. Par vairākkārtēju ātruma ierobežojuma neievērošanu viena komanda tika diskvalificēta.

Pārējie sacensību dalībnieki varēja pilnībā izpaust savas orientēšanās un braukšanas prasmes gan pa Latvijas, gan Igaunijas ceļiem. Spriežot pēc dalībnieku atsauksmēm, grants ceļi Igaunijas pierobežā pavasarī ir piemēroti tikai 4x4 automobiļiem. Tomēr arī šis apstāklis nevarēja sabojāt dalībnieku jautro noskaņojumu.

Katrai komandai brauciena laikā bija iespēja pārbaudīt arī savas zināšanas un atjautību kontrolpunktos ar papilduzdevumiem - Minhauzena muzejā saskaitot pīles, bioloģiskajā saimniecībā „Lielkalni” piedaloties ogu minēšanas spēlē, Staiceles lībiešu muzejā „Pivalind” nosakot seno priekšmetu agrāko pielietojumu u.t.t.

Brauciena laikā dalībniekiem bija iespēja apskatīt arī neparasto Mazsalacas novada muzeja Dzimtkoku un 1300 rotaļu-suvenīru peļu māju un viesu nama „Stārķa ligzda” unikālo stārķu ekspozīciju, kā arī pašiem piedalīties šo kolekciju papildināšanā. Šo kontrolpunktu saimnieki ir izteikuši milzīgu paldies par saņemtajām skaistajām un  neparastajām dāvanām – stārķiem un pelēm. 

Pēc rezultātu apkopošanas izrādījās, ka otrajā šī gada posmā nav mainījušies pirmo divu vietu ieguvēji.

Pirmajā vietā joprojām ir nepārspētā komanda „Vilks” (E.Vēveris, P.Ločmelis, I.Znotiņa, M.Pūpola) ar 10578 punktiem.

Otrajā vietā – komanda „Lidojošā varde” (N.Petrovs, A.Veržbickis, U.Putnieks, D.Veržbickis) ar 10538 punktiem.

Pēc ļoti ilga pārtraukuma godalgotu vietu ir ieguvusi komanda „3x4” (A.Dmitrijevs, I.Saksis, L.Subere-Sakse, I.Rulle-Zeļenkova, L.Liepiņa), kas ar 10435 punktiem ierindojās trešajā vietā.

Apsveicam uzvarētājus!

Otrā posma dalībnieku atsauksmes, fotogaleriju var apskatīt sacensību mājaslapā www.autofotoorientesanas.lv

Nākamais posms „Daugavas rallijs 2012” norisināsies 2.jūnijā Ogres-Kokneses reģionā. Reģistrācija jau sākusies.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti