Minimania.lv komanda dodas uz MINI UNITED 2012

 
23.aprīlis 2012 9:31

Šogad jau ceturto reizi tiks rīkots leģendārais festivāls MINI United. Šoreiz tas notiks 11. - 13 maijam pavasara saules apspīdētajā Pola Rikāra trasē (Circuit Paul Ricard, Le Castellet) Francijā.

Unikālais pasaules mēroga pasākums pulcēs vairākus desmitus tūkstošus fanu no vairāk nekā 40 valstīm. Arī Latvijas MINI entuziastu klubs minimania.lv ar oficiālā MINI pārstāvja Latvijā BM Auto atbalstu dosies ceļā un pārstāvēs Latviju šajā lieliskajā pasākumā!

Tas būs otrais festivāls, kurā piedalīsies minimania.lv. Paredzams, ka Latvijas klubu pārstāvēs 4 jaunie MINI un 4 klasiskie Mini automobiļi un to komandas. Pirms trim gadiem minimania.lv piedalījās festivālā Silverstonas trasē Anglijā un ar savu veiksmīgo fotostudiju priecēja klātesošos, kā rezultātā ieguva 3.vietu MINI fanu komandu konkurencē. Pēc tam veikti ne mazāk veiksmīgi braucieni uz IMM 2010 Vācijā un IMM 2011 Šveicē. Pagājušā gada jūlijā Rīgā tika sarīkots grandiozs festivāls Baltic MINI Challenge, kurā piedalījās gandrīz 100 automašīnās no 9 valstīm. Arī šogad 4. augustā plānots ar BM Auto atbalstu šo pasākumu organizēt „333 trasē”. Mēs esam aktīvi un enerģiski!

Turpinot tradīcijas un teicamo sadarbību ar MINI United organizētājiem, arī šogad minimania.lv komanda pārstāvēs savu valsti šajā festivālā. Ierasties tur plānots jau 10.maija pēcpusdienā, un tas ļaus laikus iekārtot komandas stendu, lai 11.maija dienā katrs klātesošais varētu iepazīt latviešu tautas dejas un pat pamēģināt dejot tās pats. Tieši tāds ir mūsu mērķis un tāpēc katram, kurš vēlēsies, daži latviešu tautas deju soļi tiks iemācīti. Par to rūpēsies TDA Dardedze. Viņi – kopā 4 pāri, tērpušies skaistākajos latviešu tautas tērpos - sniegs mini koncertus 3 reizes dienā. Citā laikā mūsu kluba telts, kuras priekšā notiks mini koncerti, kalpos kā fotosalons, kurā piedāvās klātesošajiem piedalīties foto sesijās un iegūt fotogrāfijas kopā ar tautas dejotājiem uz īstas latviešu pļavas fona. Rezultātu – attēlus - izgatavos uz vietas, ar profesionālu mini fotolaboratoriju, kuru nodrošina fotoatelje.lv.

Kluba teltī viesus cienās ar īstajiem latviešu saldumiem – „Laimas” šokolādi un „Skrīveru gotiņām”. Turpat MINI United festivāla apmeklētāji varēs iepazīt Rīgu, apskatot bukletus. Ņemot vērā vasarīgo Latvijas komandas stendu, minimania.lv komanda būs tērpusies īpašos kluba T vai Polo kreklos ar kluba logotipu, kas papildināts ar margrietiņu.

2009. gada unikālais pasaules mēroga pasākums pulcēja 25 000 fanu no vairāk nekā 40 valstīm. Tie atbrauca ar vairāk nekā 10 000 MINI automobiļu, no kuriem lielākā daļa bija rūpīgi individualizēti. Pasākumā bija ieradušies daudz fanu klubu biedru no visas Eiropas, vairākumam no tiem veicot visu tālo ceļu līdz Lielbritānijai pie savas auto stūres. Dalībniekiem pat no tik tālām valstīm kā Krievija un Dienvidāfrika attālums un lielās izmaksas netraucēja ierasties, lai personiski sveiktu britu auto klasikas leģendu 50. dzimšanas dienā. Arī virkne slavenību bija apņēmības pilni izbaudīt šo aizraujošo sacīkšu, mūzikas festivāla un dzīvesstila atmosfēru. Plānots, ka arī šī gada pasākumu apmeklēs tikpat liels un pat lielāks MINI automobiļu, to īpašnieku un fanu skaits.


Papildus informācija par MINI United 2012 festivālu:

www.minispace.com
http://www.facebook.com/MINI.Latvija
www.minimania.lv

BE MINI.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 50

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti