Miera ielas svētkos būs atvērts CSDD drošais un radošais pagalms

 
24.maijs 2012 15:00

Miera ielas svētkos 26.maijā būs atvērts Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) drošais un radošais pagalms.

Tajā  varēs piereģistrēt velosipēdu, saņemt reģistrācijas uzlīmi un pārliecināties par drošības jostu nozīmīgumu auto apgāšanās stendā.
  
Vienlaikus pagalmā būs iespējams iepazīties ar Rīgas Motormuzeja ekspres - izstādi un CSDD darbinieku radošo foto izstādi „Debesu zīmes”.  Pagalms interesentiem būs atvērts no plkst. 12:00 līdz 16:00.

Ar dalību Miera ielas svētkos, kurai dots zīmīgs nosaukums „Sagaidīsim vasaru mierā!”,  CSDD vēlas atgādināt par drošu, laipnu satiksmi un savstarpējo saprašanos kā uz brauktuves, tā arī ietves.
Miera ielā 19. gadsimta sākumā celto īres namu pirmajos stāvos vienmēr atradušās dažādas iestādes un bodītes, savulaik šī iela bijusi pazīstama kā grāmatu izdevēja Rapas mājvieta, vēlāk tā nesaraujami saistīta ar šokolādes smaržu no fabrikas „Laima”, bet no 1996.gada mājvietu Miera ielā ir radis arī CSDD.

Šobrīd visā Miera ielas garumā uzplaukst radošs kvartāls, ko veido kafejnīcas, veikaliņi, iestādes un citas radošas iniciatīvas. Šeit valda rosīga atmosfēra un vienlaikus arī miers, kas rodas, nogriežoties no galvenajām ielām un to burzmas. Drošums un daļēji arī radošums satiksmes drošības kampaņu jomā ir arī tas, par ko iestājas CSDD.

Sestdien no 11:00 līdz 23:00 visus interesentus laipni gaidīs CSDD, Mājas svētība, 20. gadsimts, Buteljons, Ar putniem, kafejnīca Mierā, Dad cafe, Lauska, Ze Store, Puka, Taša, Martas Ģibietes stikla darbnīca, Illuseum, Ievas Grases mālu studija, CSDD, Dabas Dobe, Ella Pella, Colombo, apavu ateljē „Ald”, TJN „Annas2”  un filmu festivāls „2Annas”,  kā arī radošā telpa „Tabakas fabrika”. Svētku noslēgumā vakarā Tabakas fabrikā paredzēts koncerts ar vairāku pazīstamu grupu uzstāšanos.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti