Pretteroristu barjeras pārbaude - vadītājs gūst smagas traumas (+ video) 8

 
iAuto | 8.maijs 2017 20:00

Youtube portālā publicētajā video redzams kādas privātas firmas sarīkota drošības barjeras pārbaude, kas beidzas kravas mašīnas šoferim gūstot smagas traumas.

Video pievienotajā komentārā paskaidrots, ka izmēģinājums noticis Vācijā un to sarīkojusi kāda firma, kas vēlējusies pārbaudīt vai viņu konstruētā aizsargbarjera spēj aizturēt arī kravas automašīnas un pasargāt no teroristiem, kas saviem melnajiem darbiem izlemtu izmantot smago transportu. Diemžēl, manekena vietā pie stūres sēdināts cilvēks, kas šajā gadījumā izrādījies ārkārtīgi neveiksmīgs lēmums. 

 
Visi komentāri
 
Ak 8.maijs 2017 20:46
3 5 Atbildēt

Debiloīdu salidojums. Pat neticas ka vācu valoda fonā..

viencexperc 8.maijs 2017 20:51
6 2 Atbildēt

Paši salaiž, tad barjeras būvē. Tiešām bediloīdi.

Tramps malacis. Palaida bumbu māti irākas bunkurā un jau par vienu barjeru vajadzēs būvēt mazāk.

CNN 8.maijs 2017 21:11
0 3 Atbildēt

Nepareizā vietā Trumps meklē vainīgos. Pavisam nepareizā. Un visa tā stulbā nācija viņam tic. Tāpat kā noticēja, ka ar atklāti dedzinot aviācijas degvielu var izkausēt tēraudu.

viencexperc 8.maijs 2017 21:30
2 1 Atbildēt

Tu domā, ka vajag franciju bumbot? Viens jau mēģināja. Re kā beidzās.

CNN 9.maijs 2017 12:52
1 3 Atbildēt

Vainīgos ir jāmeklē turpat blakus. Izpildītāji atrodās CIP un FIB ēkās, vainīgie jeb organizētāji aiz Trumpa muguras.

Kanibaals 9.maijs 2017 14:20
0 0 Atbildēt

>atklāti dedzinot aviācijas degvielu var izkausēt tēraudu.

Nevajag jau izkausēt, pietiek ar to, ka tiek vājināta stiprība. Tikai stulbenis var iedomāties, ka pamatīgs ugunskurs ēkā tāda špicka vien ir. Tavi CIP un FIB jāvaino, ka ēka netika remontēta pēc projekta neuzklājot ugunsdrošus materiālus?

CNN 9.maijs 2017 14:46
0 6 Atbildēt

Tikai kāpēc tērauda siju gali bija apkusuši, nevis mehāniski norauti? Ta atzina vairāku valstu eksperti. Līdzīgu efektu var panākt ar termītu kausējot sliedes galus.

Kanibaals 9.maijs 2017 22:10
1 0 Atbildēt

Termīti tev galvā

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 6

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Ko dara šī tehnika? (+ VIDEO) 5

Kravas auto ar piekabi kaut ko vienmērīgi izkaisa uz ceļa. Vai varētu būt, ka šādi ātrā un vienkāršā veidā tiek atjaunots ceļa segums? Lasīt vairāk

 

Tikai tagad Latvijas Valsts ceļi atjauno 110 km/h uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 30.04.2024 (+ VIDEO) 18

iAutolv konstatē, ka aprīļa pēdējā dienā situācija uz Rīgas-Jūrmalas šosejas izmainījusies un tagad maksimālais atļautais ātrums ir 110 km/h. Lasīt vairāk

 

Tiesai būs vēlreiz jāskata lieta par bēgšanu no policijas pirms 5 gadiem (+ VIDEO) 3

Tiesai atkārtoti būs jāizskata krimināllieta, kurā pirms aptuveni pieciem gadiem kāds autovadītājs narkotisko vielu reibumā bēga no policijas. Pakaļdzīšanās laikā – no Rīgas līdz Ogrei – cieta vairāki likumsargi. Bēgošo autovadītāju izdevās apturēt, tikai lietojot šaujamieroci. Un tieši ar vīrieša ievainošanu galvā saistīts Augstākās tiesas Senāta lēmums, kas paredz daļēji atcelt zemākās instances tiesas lemto, ka vīrietim par izdarīto jāizcieš piecarpus gadu cietumsods. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti