Portāls iAuto.lv aicina Latvijas auto klubus uz boulinga čempionātu (+ video) 5

 

Foto: iAuto.lv

iAuto.lv | 27.oktobris 2017 14:14

Sestdien, 28. oktobrī Rīgā, Fantasy Park izklaides centrā notiks pirmais iAuto boulinga čempionāts auto klubiem. Tajā par šī gada čempiona titulu cīnīsies 13 komandas no divpadsmit Latvijas auto klubiem.

Pēdējo piecpadsmit gadu laikā ir notikušas vairākas boulinga sacensības starp auto klubu komandām, tomēr pēdējos gadus tās nenotika vispār. Tādēļ Latvijas pirmais auto portāls “iAuto.lv” rīko šo čempionātu ar mērķi to padarīt par ikgadēju un kopīgu tradīciju Latvijas auto klubu vidū.

“Auto mīļotāji tiekas dažādos savu fanu klubu rīkotajos pasākumos, taču tāda sapulcēšanās, kad vienkopus satiekas dažādi auto klubi, ir retas. Tādēļ radās ideja par šādu ikgadēju pasākumu auto klubiem no iAuto.lv puses, kad gan veselīgi sacensties, gan pārspriest auto nozarē un klubos aktuālās tēmas. Priecājamies par to, ka Latvijas auto klubi ir izrādījuši lielu interesi par šo čempionātu, kā rezultātā mums pat nepietiek spēles celiņu, lai turnīru noorganizētu vienā laikā“ stāsta turnīra organizators, portāla iAuto.lv redaktors Māris Ozoliņš.

Pirmajā iAuto boulinga čempionātā auto klubiem piedalīsies auto entuziastu komandas no “Celicaclub”, “QuattroClub”, “E46 Club Latvia”, “E36 Club Latvia”, “MBClub”, “AUDI Latvija”, “AUDI-Style.lv”, “Focus Club”, “Mitsubishi Club Latvia”, “Latvijas Volvo fanu klubs”, “TDR lv” un “iAuto.lv”.

Par godu šim notikumam portālā iAuto.lv tiks atklāta jaunā auto klubu sadaļa, kas ļaus vienkopus uzzināt par Latvijā aktuālajiem auto klubiem, kā arī uzsākt iestāšanās procesu tajos.

Renault Megane no MŪSA MOTORS RĪGA uz nedēļas nogali ar pilnu degvielas tvertni brīvdienu braucienam tiks gan rezultatīvākajai spēlētājai dāmai, gan kungam. Specbalvas paredzētas no autorizētā BMW Serviss WESS Select, ŠKODA Latvia, Audi dīlera Moller Auto Rīga, Toyota dīlera Wess un katram spēlētājam žurnāls-katalogs “Latvijas Gada auto 2017”.

 

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 27.oktobris 2017 14:27
14 6 Atbildēt

Spriežot pēc klubu nosaukumiem, savāksies gopņiku bandas vienās trenūzenēs.

Fantasy parka tuvumā vajadzēs pieskatīt savu mobilo.

viencexperc 29.oktobris 2017 6:05
11 1 Atbildēt

Visvairak pārstāv BMW un audi klubi. Uzreiz redzams, kuri klubi visvairak grib izbraukt ar normālu auto ( Balvā renault ar pilnu bāku uz nedēļas nogali). BMWistiem vispār šoks - PILNA BĀKA!

Aizsteigšos pa priekšu - autisti uzvarēja.

iAuto 27.oktobris 2017 15:13
5 0 Atbildēt

Ja kāds auto klubs vēl vēlas pieteikties, tad to vēl var paspēt izdarīt un starta laiks ir 16:00, šeit vairāk info www.iauto.lv/forums/topic/...irs-2017?pnr=2

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti