Ikoniski kino auto, kurus atceras daudzi filmu fani (+ VIDEO) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

18.aprīlis 2018 13:45

Visiem zināms, ka slepenais aģents Džeimss Bonds brauc ar Aston Martin, bet slavenā filmu varoņa Betmena automašīna Caped Crusader fanu aptaujā ir atzīta par labāko automašīnu kino, pārspējot par Aston Martin.

Laika gaitā uz kino un TV ekrāniem ir parādījušās arī virkne citu automašīnu, kas kļuvušas par ikonām un kuras arī ikdienas braucējiem ir daudz pieejamākas nekā Betmena auto.

Mis Saulstariņa busiņš
2006. gada filma, kurā viena no visdīvainākajām ģimenēm kino vēsturē – Hūveri – dodas uz Kaliforniju piepildīt sapņus ar salūzušu VW hipiju busiņu jeb 1978. gada Volkswagen Station Wagon T2.

Mīlas vabolīte Herbijs
Filmas galvenais varonis Herbijs ir mašīna, bet ne parasta mašīna. Kad kāds mehāniķis atrod šo veco vabolīti, noputējušu kādā mašīnu tirgotavā, viņš to iegādājas, bet viņam ne prātā neienāk, ka mašīna brauc un domā pati. Gandrīz jādomā, ka 1968. gadā, kad tika uzņemta šī filma, režisori un scenārija autori jau paredzēja, ka automašīnas kļūs aizvien gudrākas un spēs domāt pašas, kā tas notiek mūsdienās. Vabolīte (Beetle) filmējusies vēl vairākās filmās, jaunākā no tām uzņemta 2005. gadā.

“Pazudušie”
Seriāls “Pazudušie” (“Lost”) vairākās sezonās ļāva sekot līdzi spraigam sižetam par lidmašīnas katastrofā izdzīvojušiem cilvēkiem, kuri nonākuši uz vientuļas salas. Acīmredzot, nemaz tik vientuļa sala tā nebija, jo kādā no sezonām uz tās parādījās VW 1968. gada busiņš, turklāt braucamā stāvoklī.

“Argo”
Ja kādam varētu šķist, ka spriedzes filmās un trilleros iederas tikai ātri luksusa klases vieglie automobiļi, tad, iespējams, vēlreiz ir vērts noskatīties Oskara balvu saņēmušo filmu “Argo” par revolūciju Irānā un ķīlnieku izglābšanu, kas tiek paveikta ar Kombi busiņu.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 18.aprīlis 2018 19:09
1 1 Atbildēt

Kārtējā slēptā VW reklāma.

Krokodils 2.maijs 2018 19:28
0 0 Atbildēt

Agrāk ražoja labus autiņus.. tagad cenšas nomaskēt dīzeļgeitu sūdus ar visādiem fancy nosaukumiem un atlaidēm.. ehh.

AnsisR 8.augusts 2018 14:03
0 0 Atbildēt

Tūliņ visi busiņi brauks uz elektrības, tad tik sāksies jautrība kaktu autoservisos.

Izies TA, un montēs iekšā veco smirdīgo dīzeli, lai līdz nākamajai apskatei var braukt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti