Tā to dara Krievijā - ceļa remonts dažām stundām (+ VIDEO) 12

 
iAuto | 3.novembris 2018 14:08

Spriežot pēc video, darba kultūra Krievijā joprojām padomjlaika līmenī - priekšnieks lika, strādnieks dara, un, nav svarīgi, ka šādi "saremontēts" ceļš jau pēc dažām stundām būs tāds pats.

 
Visi komentāri
 
Es 3.novembris 2018 15:08
2 4 Atbildēt

Vācieši malači!Māk strādāt!Latvijā pat viens slānis,pa kuru braucam,nav 20 cm biezs!Prasās,tad kur paliek cilvēku nodokļu naudiņa?Latgalē ceļi vispār krimināli...Pa šiem ,,brīvajiem'' gadiem sen jau varēja būt ideāli ceļi,kā arī nožogojumi gar meža malām,bet nu kāda valdības attieksme pret tautu,tādi ceļi...

viencexperc 3.novembris 2018 16:58
7 2 Atbildēt

Lai sataisītu ideālus ceļu, vajag naudiņu. Un kāpēc piemini "brīvos gadus"? Es sapratu tavu domu gājienu, neizglītotais vatņik!

Arī nebrīvajos gados Latvijā bija maz asfaltētu ceļu. Ja citās Eiropas valstīs bija maz grantētu ceļu, tad padumjajā savienībā, neskatoties uz naftas un gāzes tirdzniecību "nebija naudas" noasfaltēt. Svarīgāk bija taisīt piepūšamās raķetes, ko demonstrēt Rietumiem. Protams, ka tev nebija auto un tu to neredzēji, vai tev bija kaut kāds nokauts lūznis ar kuru pat pa taisnu ceļu viss kratījās un tu objektīvi nevarēji novērtēt ceļu stāvokli.

Bet vācieši malači, jo viens ūsains vīriņš ar skaļu balsi un taisnu rociņu zināja, kur vajag ieguldīt naudiņu.

Bet mums liktenis vēlēja nokļūt pie neizglītotiem klaidoņu ( nomadu) pēctečiem kuri māk tirgot zemes resursus, bet naudu tērēt - nepietiek prāta.

Pļurkt 3.novembris 2018 18:00
0 7 Atbildēt

Tajos padumjajos gados grantētos ceļus ne retāk kā reizi mēnesī greiderēja.... pa kādi 5 gadi piebēra klāt un remontēja. Taču "brīvajos" laikos pa visu laiku ir vesela jūra VALSTS grantēto ceļu kas NEKAD greideri nav redzējuši, kur nu vēl pašizgāzēju ar grants kravu.

---------------

Zagt mazāk vajag, tad ne tikai normāliem ceļiem pietiks naudas!

Pļurkt 3.novembris 2018 18:02
3 11 Atbildēt

... "brīvajos gados" iemācījās zagt visu.... ieklāj asfaltu plānāku, klāj DECEMBRA vidū pie padsmit grādu sala!

Kur atšķirība no Krievijas?? Zagļiem nacionalitātes nav - visur viņi vienādi un metodes arī vienādas!

msh 3.novembris 2018 18:22
7 0 Atbildēt

Nu jā, bet kas tos grants ceļus padomju laikā greiderēja un bēra? Es varu saderēt ka kolhozi un sovhozi, lasīt - ceļu galvenie lietotāji un īpašnieki par tiem arī rūpējās. Kamēr tagad tie ceļi "nepieder nevienam", un tāpēc arī nav kas par tiem rūpējas.

Pļurkt 4.novembris 2018 9:08
1 3 Atbildēt

msh nemuldi, ja neko nezini!!

Visus VALSTS grants ceļus pie komunistiem greiderēja un laboja valsts.

Pašlaik tie paši ceļi kā PIEDERĒJA valstij, tā arī pieder valstij!

-----------

viencexperc

Grantēts ceļš tas NAV ceļš. Tā ir alternatīva,

----------

Tas kā bija ceļš tā arī vēl joprojām ir ceļš pa kuru līdz punktam B nonākt ir VIENĪGĀ iespēja.

+++++++++++++

Jēziņ kādi dumiķi!! Lielpicānu stulbums ir nepārspējams!!

viencexperc 3.novembris 2018 20:01
2 5 Atbildēt

Grantēts ceļš tas NAV ceļš. Tā ir alternatīva, pa kuru nonākt no punkta A uz B vietā, kur nav ceļu.

viencexperc 3.novembris 2018 20:36
2 3 Atbildēt

Tajos laikos greiderēja tāpēc, ka soļarku lēja grāvjos un grieza odometrus. Tur vajadzēja notērēt dīzeli, tāpēc varēja atļauties reizi nēnesī greiderēt.

Bet starp citu, tāpēc arī PSRS bankrotēja. Ja nebūtu naftas un gāzes, tad nepastāvētu ilgāk par 10 gadiem. Tā noturējās 50.

Starp citu...- psrs bija atradnes ar dabisko bitumu. Lielākās ir Tatarstānā, Komi un Jaregskā. "Bezmaksas" degviela, "bezmaksas " darbaspēks, savs bitums tāpēc lēts asfalts...nauda no ogļūdeņražu tirgošanas...

Mums - salīdzinoši dārgāks darbaspēks, jāpērk bitums, jāpērk asfalts, jāpērk dīzelis ceļa tehnikai... un jābūvē no nodokļu naudas, nevis pārdodot piemēram, smiltis.

Pļurkt 4.novembris 2018 9:12
0 6 Atbildēt

Dirs mazāk!

Tavām stulbībām nav nekā kopīga ar realitāti!

Kanibaals 4.novembris 2018 11:45
8 0 Atbildēt

Pļurkta teiktajam ar maz sakara ar realitāti, lai parāda kaut vienu ceļu kas nav vairākus gadus greiderēts. Tas nav reāli, jo tad tas ceļš jau būtu izzudis. Paši tie nesalabojas, tātad ja pavasarī nav izbraucams un tad pa vasaru var braukt tātad ir greiderēts. Cita lieta ka tie grants ceļi ir sabērti bez pamatnes līdz ar to bedres veidojas atkal un atkal, kur normāli būtu jāveidojas vien trepei.

Pļurkt 4.novembris 2018 18:51
0 0 Atbildēt

Vēl viens!!

Jau neskaitāmas reizes tika pieminēts kaut vai BIJUŠAIS ceļš Vanagi - Vārkava caur Bojāriem. Ar tanku vairs nav izbraucams.

Rimīcāni - Sergunta. Šo vēl jau Latvijas meži šad tad palāpa, kad sadomā kārtējos pārstūkstots ha Nīcgales meža izmēzt ārā!

Vēl čupa ir tādu kur paši zemnieki pielabo par savu naudu (nodokļus šiem protams neviens nav samazinājis un nav atgriezis), tāpēc arī vasarā vēl kaut kā var izbraukt.

BET tā lai katru mēnesi VALSTS SAVUS CEĻUS greiderētu pat neesmu dzirdējis, kur nu vēl redzējis!

Kanibaals 6.novembris 2018 21:06
0 0 Atbildēt

Tavi nosauktie jau nemaz arī nav valsts ceļi.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti