Sameklē Latviju Rīgas Motormuzejā

 

Foto: Publicitātes attēls

Motormuzejs | 11.novembris 2020 10:09

Latvijas svētku nedēļā, no 2020. gada 11. novembra līdz 18. novembrim, Rīgas Mo-tormuzejs aicina apmeklēt tā pastāvīgo ekspozīciju ar vairāk nekā 100 vēsturiskajiem spēkratiem un izstādi “Garāža”.

Nedēļas piedāvājums – apmeklējot muzeju, bez maksas saņemsiet interaktīvās muzeja spēles “Ceļojums muzeja un autobūves vēsturē” kodu vai arī īpaši svētkiem sagatavoto spēli “Sameklē Latviju”.

“Sameklē Latviju” ir Rīgas Motormuzeja pedagogu izstrādāta aktivitāte, kuras laikā jāatrod 12 muzejā paslēptas “Latvijas”. Meklējumos lieti noderēs norādes, ko spēlētāji varēs saņemt muzeja kasē. Aktivitāte veicama individuāli vai ģimenes lokā, tai nav nepieciešami papildlīdzekļi, un tās laikā nenotiek saskarsme ar citiem muzeja apmeklētājiem.

Savukārt, interaktīvā spēle “Ceļojums muzeja un autobūves vēsturē” ir jautrs veids kā papildināt Rīgas Motormuzeja apmeklējumu. Dažādie spēles uzdevumi ļaus paraudzīties uz automobiļiem un autobūvi nedaudz citādāk, atklājot interesantus faktus un nianses par it kā zināmām lietām. “Ceļojums muzeja un autobūves vēsturē” ir lieliska spēle ģimenei, jo iespējams izvēlēties vienu no divām dažāda sarežģītības līmeņa spēlēm, turklāt abās spēlēs uzdevumi ir dažādas grūtības – no pavisam viegliem līdz tādiem, kur noderēs gan trenēta vērotāja acs, gan sava tiesa iztēles. Lai dotos ceļojumā muzeja un autobūves vēsturē ir vajadzīgs viedtālrunis ar interneta pieslēgumu. Sekojot pamācībai, ko saņemsiet kopā ar spēles kodu muzeja kasē, piekļūsiet spēlei un ģimenes mazais ceļojums varēs sākties!

Rīgas Motormuzejs atvērts apmeklētājiem no otrdienas līdz svētdienai, no plkst. 10:00 līdz 18:00. Joprojām apmeklētājus aicinām rūpēties par sev un apkārtējiem drošu viesošanos muzejā. Ērtībai muzejā izvietoti spilgti dzelteni vienota dizaina un informācijas materiāli, kas veidoti saskaņā ar valstī noteiktajām sanitārā protokola prasībām, pieejami dezinfekcijas līdzekļi, sejas maskas un citi aizsardzības līdzekļi.

Pirms Rīgas Motormuzeja apmeklējuma aicinām pārliecināties par tā darba laiku un īpašajām prasībām, sekojot jaunumiem muzeja mājas lapā www.motormuzejs.lv, sociālajos tīklos vai zvanot pa tālruni +371 67025888.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 21

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti