Izdota jau trešā autosporta krāsojamā grāmatiņa gan lieliem, gan maziem autosporta līdzjutējiem

 

Foto: Publicitātes attēls

Rallyemotions / Driftemotions | 29.janvāris 2021 8:07

RallyEmotions un DriftEmotions komanda ir izdevusi jaunu krāsojamo grāmatu, kurā apvienotas vairākas autosporta disciplīnas - drifts, rallijs un rallijkross.

Krāsojamās bildes ir uzņemtas Baltijā notiekošajos autosporta pasākumos, ar pasaules un Baltijas labāko autosportistu piedalīšanos.Šī ir lieliska iespēja autosporta cienītajiem izkrāsot 32 unikālas sporta automasīnu bildes no dažādiem sacensību mirkļiem, kā arī, apmeklējot autosporta sacensības, iegūt sava iecienītākā sportista autogrāfu un paradīt viņam savu vīziju par sporta auto krāsojumu.

Krāsojamā grāmata ir piemērota gan jaunajiem autosporta faniem, gan pieaugušajiem, kuri brīžiem ir ne mazāk aizrautīgi krāsotāji. Krāsojot grāmatiņas kopā ar bērniem, būs iespēja nodot viņiem interesi par autosportu un, iespējams, ieinteresēt bērnus pievērsties autosportam.Šī grāmatiņa lieliski noderēs gan kā dāvana autosporta fanam, gan arī paša priekam.

RallyEmotions / DriftEmotions ir fotogrāfu, videooperatoru un autosporta entuazistu apvienība, kuri atspoguļo sacensību mirkļus fotogrāfijās un video. Mūsu moto ir – Ātrums un emocijas, ko ļoti labi var redzēt radītajos attēlos un video.

Krāsojamās grāmatiņas var iegādāties piesakoties uz e-pastiem info@rallyemotions.lv un info@driftemotions.lv vai interneta veikalā www.awsome.lv/books , kā arī citās grāmatnīcās.
Vienas grāmatiņas cena 5EUR.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti