Jūrmalas atļaujas nopērkamas ar īsziņu 2

 

Jūrmala. Foto: iAuto.

11.jūnijs 2013 7:19

Sākot ar 8. jūniju, Jūrmalas viesiem tiek piedāvāta jauna iespēja norēķināties par vienreizējās iebraukšanas atļauju pilsētā. Vienreizējās iebraukšanas atļaujas (caurlaides) varēs iegādāties arī ar īsziņu starpniecību, lietojot sistēmas Mobilly pakalpojumu.

“Esam priecīgi, ka Jūrmalas dome piekritusi mūsu iniciatīvai ieviest mobilo norēķinu sistēmu iebraukšanas caurlaižu iegādei. Vēl jo lielāks gandarījums ir tādēļ, ka Mobilly klienti jau ilgtoši izrādīja interesi un pieprasīja šo pakalpojumu. Mobilly apmaksas sistēma, izmantojot īsziņu, nodrošinās ērtu atlernatīvu caurlaižu iegādei, ļaujot samazināt auto rindas,” saka Kārlis Andersons, Mobilly valdes priekšsēdētājs.

Autovadītājiem, kas lieto Mobilly pakalpojumus, lai norēķinātos, piemēram, par autostāvvietām, šis pakalpojums jau ir zināms, bet tiem, kas sāks pakalpojuma lietošanu, jāreģistrējas Mobilly sistēmā un jāatver lietotāja konts. Konta atvēršana ir bez maksas, un to var izdarīt, piezvanot pa informatīvo tālruni 1859 vai arī reģistrējoties www.mobilly.lv.

Mobilly sistēmas lietotājam pirms iebraukšanas īpaša režīma zonā Jūrmalas teritorijā no mobilā tālruņa jānosūta īsziņa uz numuru 1859. Īsziņā jāraksta:
START<atstarpe>automašīnas numurs<atstarpe>J
Pēc veiktās samaksas mobilajā tālrunī tiks saņemta apstiprinoša atbilde par veikto maksājumu.

Vienreizējās atļaujas iebraukšanai Jūrmalā būs derīgas vienu stundu pēc iegādes. Maksa par vienreizēju iebraukšanu Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā ir viens lats, un, izmantojot Mobilly pakalpojumu, tā nemainās. Turklāt automašīnas Jūrmalas pilsētā vietās, kur atļauta autotransporta novietošana, var novietot bez maksas (izņemot privātās autostāvvietas).

Vienreizējās iebraukšanas caurlaides var iegādāties arī termināļos, norēķinoties gan ar skaidru naudu, gan ar maksājumu kartēm. Pie caurlaižu iegādes punkta Priedainē uzstādīti trīs norēķinu karšu termināļi, kuros maksājumiem var izmantot jebkuras bankas izsniegtās MasterCard, Maestro, Visa un Visa Electron kartes. Šovasar šeit tiks uzstādīti vēl trīs maksājumu karšu termināļi, bet kopumā to skaitu plānots palielināt līdz desmit.

 
Visi komentāri
 
as 13.jūnijs 2013 9:09
0 0 Atbildēt

Patiešām jauka ziņa! Man gan radās jautājums, kā viņio to kontrolēs - Jūrmalas CP, RPP un kam tur vēl ir izdoti aparāti pārbaudei no mobilly vai kā?

iAuto 13.jūnijs 2013 15:43
0 0 Atbildēt

Varianti jau ir tikai divi, vai nu apstādinot auto un pārbaudot īsziņu vai arī pirkums parādās datu bāzē un salīdzina datus.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 6

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 19

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Rīgas dome ārkārtas sēdē lems par 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma atjaunošanai 3

Šodien izsludināta Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā deputāti lems par vairāk nekā 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma remontiem, liecina ārkārtas sēdes darba kārtība. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 2

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti