Mainījušies „Euro Auto” īpašnieki 4

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 24.septembris 2013 12:46

 „Renault”, „Dacia” un „Renault Trucks” tirgotāju un „Opel” servisa centru SIA „Euro Auto” iegādājusies grupa privāto investoru, tostarp arī latviešu būvuzņēmējs un mecenāts Vilis Vītols.

Kā portālam „iAuto” pastāstīja „Euro Auto” jaunais valdes priekšsēdētājs Andrejs Masulis, jaunais īpašnieks SIA „EA Partners” reģistrēts jau 17.aprīlī, taču pilnībā darījums noslēdzies vien tagad.

Jauno „Euro Auto” īpašnieku mērķis patlaban ir attīstīt esošo automobiļu tirdzniecību un apkopes un remonta pakalpojumus, un par jaunu automašīnu marku ņemšanu savā paspārnē pagaidām netiekot domāts.

Darījuma summu Masulis pagaidām neatklāja.

Kā liecina „Firmas.lv” informācija, līdz šim „Euro Auto” lielākais īpašnieks bija Nazils Djominovs, kuram uzņēmumā kopš 2004.gada piederēja 92,53% daļu.

Kā liecina „Firmas.lv” informācija lielākie „EA Partners” īpašnieki ar 22,12% daļu ir Vilim Vītolam un Martai Vītolai uz pusēm piederošā SIA „VVMV” un SIA „BDK”. 14,75% daļu pieder SIA „Ekspro Invest”, savukārt pa 7,37% daļu pieder Viesturam Neimanim, SIA „Oberts”, SIA „Sarveda”, SIA „Sunshine Investments”, SIA „Invest VG”. Vēl 3,69% daļu pieder Ivaram Ķirsonam, bet 0,47% - „DB Partners”.

„Euro Auto” valdes priekšsēdētāja pienākumus kopš 3.septembra pilda Masulis, bet valdes locekļi ir Māris Blumbergs un Sergejs Šavlovs. Par padomes priekšsēdētāju iecelts Dainis Babulis, kuram pieder 65% BDK daļu, par padomes priekšsēdētāja vietnieku – Olafs Švanks, bet trešais padomes loceklis ir Jānis Grīnbergs.

SIA „Euro Auto” dibināta 1993.gadā un ir viens no vecākajiem automobiļu tirdzniecības un remonta uzņēmumiem Latvijā.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Pinky 26.septembris 2013 15:27
3 0 Atbildēt

Super!

127 10.augusts 2023 16:48
1 0 Atbildēt

Sergejs Šavlovs- 740 000 eiro SIA EURO-AUTO 90% un Nazils Djominovs - 800 000 eiro SIA EURO AUTO 80%

ES 26.septembris 2013 16:15
1 0 Atbildēt

... tagad , padzīvosim zaļi !!!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti