Īslīcē kūst ceļa segums (+ VIDEO) 7

 
iAuto | 27.jūnijs 2020 12:58

Šādā karstumā grūti ne vien dzīvām būtnēm, bet arī... ceļu segumiem. Gaisa temperatūrai turoties augstākai par 30 grādiem, uz autoceļu virskārtas var veidoties tā sauktie bitumena emulsijas izsvīdumi, kas var būt slideni, tādēļ autovadītājiem šajā laikā jābūt īpaši uzmanīgiem.

 
Visi komentāri
 
650 27.jūnijs 2020 15:49
2 1 Atbildēt

Šaubu nav, lcu "pārstāvis" vilnis ir savu uzdevumu augstumos.Nevar iedomāties vēsturiski labāku pārstāvi un piemērotāku toni, lai jebkurš sabiedrības loceklis jau sarunas sākumā saprastu, ka tieši viņš ir Lohs.Cerams, ka vilnim no karstuma nepiemetīsies pljuutaamais un ka Spaņos nerādēiseies nedz medeļciema nedz īskrāna pagasta Lohi.Jā.

ps, cerams ka atradīsies pāris/daži rubuļi, lai vismaz dažiem uzstājīgākajiem Lohiem kompensētu virsbūves/bitumena tīrīšanas izmaksas un/vai kādai mazāknekāvilnis mazturīgākai un lielceļulietās mazizglītotākai ģimenei izdalītu rezerves apavus pie lohasfalta pielipušo vietā.Jā.

Pļurkt 27.jūnijs 2020 17:46
1 1 Atbildēt

Kāds vēl bitumens!!!!

Tur ir ar prasto celtniecības piķi noliets, lai pēc iespējas vairāk nodokļu naudas varētu nāsīs iesūkt!!

gunbox 29.jūnijs 2020 11:28
3 0 Atbildēt

Tikai tāds neliels labojums - bitumens ir tas pats piķis. Cik viņš tur atšķaidīts un nomākretēts par emulsiju, kuru neviens asfaltam neizmanto, tā jau ir cita tēma. Kaut kā kukulis ir jāatpelna, savādāk darījums mīnusos.

imzz 29.jūnijs 2020 13:15
0 1 Atbildēt

Piķis vēsturiski ir koksnes termiskās pārstrādes produkts, kamēr bitumens ir akmeņogļu un naftas produkts.

gunbox 29.jūnijs 2020 17:31
2 0 Atbildēt

Ne gluži. Ja piesienamies vārdiem, tad piķis vēsturiski ir jebkas ar līdzīgu bitumenam struktūru. Kokam tas ir darva jeb koksnes piķis. Sveķus vienā no stadijām arī var nosaukt par piķi.

Pļurkt 29.jūnijs 2020 18:45
0 1 Atbildēt

Piķi iegūst no BĒRZA termiskās apstrādes!

Bitumenu vai nu izrok Albānijā (kur ir vienīgās pasaulē atradnes) vai nu iegūst benzīna un petrolejas ieguves procesā no naftas!!

Droši vari savu garo lūpu sarullēt atpakaļ!

650 29.jūnijs 2020 19:18
0 0 Atbildēt

Vislabāk būtu Īslīces pagastu noklāt ar papi.Kādreiz bija tāds visnotaļ cienījams amats- papes klājējs.Papists,tāteikt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 2

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti