"Ariel Nomad" – 238 ZS ekstrēmām izklaidēm (+ foto) 4

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 7.janvāris 2015 11:59

Britu marka "Ariel Motor Company," kas pazīstama kā īpaši vieglas konstrukcijas sportkāra "Atom" ražotājs, atklājusi attēlus un tehnisko informāciju par savu jauno modeli – apvidus auto "Nomad," ko plašākai publikai parādīs "Autosport International Show" pasākumā Birmingemā.

Foto: Publicitātes foto

Kompaktā "Nomad" kopgarums ir 3125 mm, tas ir 1850 mm plats un 1425 mm augsts. Riteņu bāze sasniedz 2348 mm, bet masa – vien 670 kg, kas kopā ar 2,4 litru 238 ZS (300 Nm) "Honda" motoru un sešu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu garantē apskaužamus dinamikas rādītājus: 0-100 km/h 3,4 sekundes, maksimālais ātrums – vairāk nekā 200 km/h.

Foto: Publicitātes foto

Bezceļu komplektā iekļauti 15 collu riteņi ar 235/17 izmēra bezceļu riepām priekšā un aizmugurē, palielināts klīrenss un offroad piekare ar "Bilstein" amortizatoriem un "Eibach" atsperēm no leģētā tērauda.

Foto: Publicitātes foto

"Ariel" kompānijas vadītājs Saimons Sonders domā, ka "Nomad" izvēlēsies pircējs, kas vēlas gūt baudījumu no pārvietošanās gan pa koplietošanas ceļiem, gan pa tādu reljefu, ko var pārvarēt tikai ar šādas tehnikas palīdzību. Par atbilstību šādam pielietojumam Sanders ir pilnīgi pārliecināts un prognozē, ka modernizēts "Nomad" variants nākotnē varētu piedalīties slavenajā Dakāras rallijreidā.

Foto: Publicitātes foto

Pārdošanā "Ariel Nomad" nonāks jau šovasar un Lielbritānijā tas maksās 27 500 mārciņu (aptuveni 42 000 dolāru).

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
tas ir 7.janvāris 2015 14:40
3 1 Atbildēt

no bad

bobcat 7.janvāris 2015 22:45
0 1 Atbildēt

ar ko šitais brīnums atšķiras no tiem ko lipina Ogrē?

x_rays 8.janvāris 2015 1:27
0 1 Atbildēt

Gan jau ar to, ka road legal, tb pieliec numurus un vari maukt ielās. OSC darinājumi, cik atceros, nebija tik vienkārši reģistrējami vispārējai ielu satiksmei, tikai sportam.

Crankshaft 8.janvāris 2015 7:17
0 1 Atbildēt

x_rays

Gan jau ar to, ka road legal, tb pieliec numurus un vari maukt ielās. OSC darinājumi, cik atceros, nebija tik vienkārši reģistrējami vispārējai ielu satiksmei, tikai sportam.

===============

OSC auto viepār ir vairāk auto, nekā šis, bet mūsu likumdošana diemžēl neļauj šādus mazsērijas auto

oficiāli reģistrēt, tāpēc OSC brauc ar "IZM" numuriem.

Pie mums nevar oficiāli reģistrēt pat Eiropā pilnīgi

oficiālos "kit-car", resp. nopērc detaļu komplektu un

garajos ziemas vakaros garāžā pats saliec kopā :-((((

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti