"S60 Inscription" - zviedru sedans Ziemeļamerikai (+ foto) 5

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 14.janvāris 2015 7:57

Pašlaik notiekošajā Detroitas autoizstādē Zviedrijas autobūves kompānija "Volvo" demonstrē sedana "S60" pagarināto versiju "S60 Inscription." Ķīnā ražotais limuzīns turpmāk būs nopērkams arī Ziemeļamerikas tirgū.

Foto: Publicitātes foto

Līdz šim "S60" pagarinātā modifikācija, kas no "S60" sedana atšķiras ar savu par 8,1 centimetru garāko riteņu bāzi, bija nopērkams tikai Ķīnā, taču turpmāk to varēs iegādāties arī komfortablās, drošās un uzticamās zviedru tehnikas cienītāji Ziemeļamerikā.

Foto: Publicitātes foto

Ķīnā sevišķi pieprasīta ir tieši pagarinātā versija, ko pasūta vidēji turīgi biznesmeņi, tādēļ ražotājs cer, ka arī Amerikā, kur izmēros lieli un komfortabli sedani allaž bijuši cieņā, viņu piedāvājumam varētu būt labs noiets.

Foto: Publicitātes foto

Atgādināsim, ka 2010.gadā Ford piederošo Zviedrijas autoražotāju iegādājās viena no lielākajām Ķīnas autobūves kompānijām "Geely." Pērnā gada rudenī "Volvo" izplatītā oficiālā atskaite par 2014.gada pirmo deviņu mēnešu rezultātiem vēstīja, ka automašīnu piegāžu apjoms pasaulē palielinājies par 9%, bet tirdzniecības apjoms visa gada griezumā varētu pieaugt par 10% - līdz 470 000 automobiļu.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
Bl*d 14.janvāris 2015 9:18
1 0 Atbildēt

Jo mazāks ķīnietis, jo lielākas ambīcijas

LMT 14.janvāris 2015 9:26
0 0 Atbildēt

Tīri glīts ķīnietis padevies!

bobcat 14.janvāris 2015 12:57
0 1 Atbildēt

Vajadzētu arī Latvijā šitos pagarinātos, citādi parastajā S60 nav vietas aizmugurē normāla garuma latvietim

sirga 14.janvāris 2015 19:27
0 1 Atbildēt

nezinaju ka latvieshi ir giganti?

Shamejais 17.janvāris 2015 16:07
1 0 Atbildēt

Tracina šitie izteicieni _ "ZVIEDRU", "SKANDINĀVU"..... :(

Vai nevar beidzot atdzīties - ĶĪNIEŠU !?!?!?!?!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 49

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti