Nissan aprīko Juke ar 600 ZS dzinēju (+ foto) 8

 

Foto: Publicitātes foto

iAutolv | 26.jūnijs 2015 7:48

Nissan pastāstījis par krosovera Juke jaudīgā modeļa Juke-R modernizēto versiju, kas tiks prezentēta Gudvudas Ātruma festivālā.

Foto: Publicitātes foto

Kompakto izmēru krosovers aprīkots ar superauto GT-R 3,8 litru twinturbo V6 motoru, kas attīsta 600 Zs jaudu un 652 Nm griezes momentu. Rūpnīcas tūninga kompānijā izgatavotā super krosovera dinamiskie raksturlielumi netiek atklāti, tādēļ atgādināsim, ka iepriekšējā versija, kas bija aprīkota ar 530 ZS jaudīgu dzinēju, līdz simtam paātrinājās 3,7 sekundēs un varēja sasniegt 257 km/h.

Foto: Publicitātes foto

Nissan Juke-R 2.0 uzstādīts jauns oglekļa šķiedras priekšējais un aizmugurējais bamperis, platākas riteņu arkas un sliekšņi, lielāki gaisa uztvērēji, divdaļīgs jumta spoileris un difuzors, kas izgatavots no kompozītmateriāliem.

Foto: Publicitātes foto

Par modeļa izredzēm attiecībā uz sērijveida ražošanu Nissan pagaidām neizsakās, tomēr jādomā, ka pircēji atrastos arī šādam variantam, neraugoties uz iespaidīgo cenu (līdz šim 590 000 dolāru).

Foto: Publicitātes foto

 

 
Visi komentāri
 
LMT 26.jūnijs 2015 10:19
2 0 Atbildēt

Ne krieviem ne arābiem tāds nav vajadzīgs!

Madars 26.jūnijs 2015 10:36
1 0 Atbildēt

590k $ ... Šķiet , nedaudz par sālītu . www.iauto.lv/zinas/pasaule...ar-900-zs-foto Šis Brabus pat varētu maksāt tādu pašu summu ...

IkdienasViesis 26.jūnijs 2015 13:05
1 1 Atbildēt

Nu, ar 1,6 oriģinalo motoriņu kopā ar CVT automatu , nekāda drošā braukšana nebija iespējama. TOTALS jaudas deficits pie apdzīšanām virs90km/h. Ja dzīvība dārga - tad jāvelkas aiz fūres. Atklāti jāsaka, ka mana meita pat ir priecīga, ka apdrošinātāji pēc cracha viņas JUKE norakstīja. šobrīd viņa itin priecīga jūtas pie manas vecās 2004.gada Sonatas stūres un ir pilnībā apmierināta ar auto izcilo ,ļīgano gaitu un dzinēja jaudas rezervi. Nevienam no saviem paziņām viņa NAV ieteikusi JUKE iegādāties - tas auto viņai nepatika ne komforta, ne gaitas ziņā.

GB12 26.jūnijs 2015 16:13
55 0 Atbildēt

Ko tad uzreiz nedevi to veco sonāti braukt? Un to džūkautomātu vispār pamēģinājāt gaitā, kad pirkāt?

Bet te laikam parādās teiciens - ābols no ābeles tālu nekrīt. Papucīts nopērk meitai jaunu sūdīgu auto, kaut arī garāžā pūst "auto ar izcilo, līgano gaitu un jaudas rezervi", un pēc tam abi čīkst, cik sūdīgs pirkums bija... :D

LMT 26.jūnijs 2015 18:06
0 0 Atbildēt

Beidzot arī es Tev, draugs, varu piekrist!

TDIOTS 27.jūnijs 2015 9:36
28 1 Atbildēt

2 I.V. ja braukt nemāk , tad labak lai brauc ar jĒtalõnu... drošāk pašai un citiem.

Manā ģimenē nevienam nau problēmas braukt ar 1,6 CVT Jūku ne pilsetā ne pa šoseju , tsk apdzīt fūres un ''Sonātes'' :):):)

Pa soseju nau nekada ''Raketa'' , bet ja autiņu ''jūt'' , tad pareizi ''sakacināt'' dzinēju un transmisiju, lai apdzītu sonātfūres , nau nekāda problēma .A pilsetā tas 1,6CVT ir riktīgs ''Raketa'' :) labi uzsāk , vadās un labi bremzejās .

Protams , braucot ar to 1,6CVT , nedrīkst aizmirst ka tas ir tikai 1,6CVT nevis 5,5AMG vai kas cic ikdienā lietoCs megaverķis .

P.S. kautkā manas ģimenes braucējas spēj braukt ar dajebko un nesūdzās , ka tik nebūt jābrauc ar jĒtalõnu :):):)

TDIOTS 27.jūnijs 2015 9:40
13 1 Atbildēt

P.S. Ru. 1000zs Jūks ''Veironfa_kers'' nemaksā 0,5mio un šito izfa_kotu 3jās sekundēs :)

P.S.S. Cik stipri jasasit galva lai parmaksātu~0,45 mio par šito šitu :)

ezis71 27.jūnijs 2015 22:15
0 0 Atbildēt

Moka nabaga kropli,vēl spārnus arī pieliks.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti