"Kia Sportage" atklāts pirms laika (+ foto) 4

 

Foto: Publicitātes foto

iAutolv | 28.augusts 2015 8:20

Globālajā tīmeklī nonākuši Dienvidkorejas ražotāja "Kia" krosovera "Sportage" jaunās paaudzes modeļa attēli. Tas noticis nedaudz ātrāk kā bija plānots iepriekš, jo "Sportage" oficiālā pirmizrāde paredzēta Frankfurtes autoizstādē 17.septembrī.

Ceturtās paaudzes modelis izceļas ar jaunu priekšpuses noformējumu – lukturi tagad novietoti augstāk un pavilkti tālāk spārnos, „Tīģera deguna” formas radiatora režģis nobīdīts uz leju un, bet dienas gaitas un miglas lukturi sakārtoti pa pāriem viens virs otra.

Foto: Publicitātes foto

Aizmugurē tiek montēti jaunas formas un šaurāki lukturi ar savādāk izkārtotām LED diodēm, bet no vienīgās salona bildītes, kas iegūta no "Sportage" testu prototipa, var noprast, ka krosoveram būs trīsspieķu stūre ar apaļu centru, klimatkontroles bloks ar taustiņu un divu apaļu regulēšanas pogu kombināciju, kā arī vertikāli ventilācijas deflektori.

Testu prototipa salons Foto: Publicitātes foto

Par motoru piedāvājumu oficiālas informācijas nav, tomēr eksperti ir pārliecināti, ka "Sportage" pircējam būs pieejams jauns benzīna turbo „četrinieks,” 1,7 litru dīzeļdzinējs ar 115 Zs jaudu, kā arī divi divlitru dīzeļi ar 136 un 184 ZS.

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
LMT 28.augusts 2015 10:11
1 1 Atbildēt

Glīts palastmasnieks!

IkdienasViesis 28.augusts 2015 13:37
2 2 Atbildēt

Nu nezinu, bet man vairs lētie korejiešu auto nepatīk. Kad pusgadu nobraukts ar volviķi xc90, prasības pret auto ir pieaugušas. Pāriet atpakaļ uz zemākas klases ir tikpat kā neiespējami.

kaimiņš 29.augusts 2015 14:05
1 0 Atbildēt

Mana kaimiņiene no Getz pārsēdās uz XC90 un nesen atsēdās atpakaļ uz Getz, jo apnika ar to lūzni ņemties.

Loģiskais 3.septembris 2015 9:40
0 0 Atbildēt

Jo jaunāks modelis ,jo vairāk pārstrādātās plastmasas.līdz ar to mašīnas kļūst smagākas.lai to kompensētu jāliek mazjaudas dzinējus ,kuri uz ceļiem ir ļoti nedroši.Avāriju skaits dramatiski palielinās.Ražotājiem zelta laiki!!!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 27

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti