Vēlreiz par oranžo – UAZ pastāsta par īpašo bezceļu modeli (+ FOTO) 4

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 1.maijs 2018 6:20

Krievijas apvidus tehnikas ražotājs UAZ parādījis jaunus attēlus ar ekstrēmiem bezceļu piedzīvojumiem sagatavotā Patriot īpašo modeli. Automobiļa pirmizrāde notika pirms divām nedēļām, taču toreiz UAZ parādīja tikai vienu bildīti.

Tagad ražotājs publicējis vairāk attēlu, turklāt uzsver, ka itin viss papildu aprīkojums sertificēts un uzstādīts Uļjanovskas rūpnīcā.

Īpašais modelis aprīkots ar Off-Road paketi, kas ietver vinču, stūres mehānisma un sliekšņu aizsargus, jumta bagāžnieku, kāpnes automobiļa aizmugurē, pašbloķējošo diferenciāli aizmugures asij, piekabes āķi un BF Goodrich All-Terrain riepas. Komplektu papildina kondicionieris, salona papildu apsildes sistēma, multimediju sistēma ar septiņu collu displeju un navigācijas kartēm Krievijai, Baltkrievijai, Kazahstānai un Ukrainai.

Zem pārsega atrodas 2,7 litru atmosfēriskais motors ar 135 Zs (217 Nm) jaudu, kas strādā pārī ar piecpakāpju mehānisko pārnesumkārbu. Automobilim ir pieslēdzamā pilnpiedziņa ar divpakāpju sadales kārbu. Bāzes versijā tā ir mehāniski pieslēdzama, dārgākās komplektācijās – elektroniski.

Virsbūvei pieejamas divas ekskluzīvas krāsas: oranža un zaļa.

Īpašā modeļa cena - 1 039 990 rubļu (13 426 eiro).

Jaunais modelis ir Patriot otra dārgākā modifikācija, kas cenu ziņā atpaliek tikai no varianta, kas veltīts populārajai spēlei World Of Tanks.

UAZ Patriot cena Krievijā sākas no 719 000 (9282 eiro) rubļu par versiju Klassik  un sniedzas līdz 1 159 000 rubļu (gandrīz 15 000 eiro) par jau pieminēto World Of Tanks.

 

 

 

 

 
Visi komentāri
 
Hm 1.maijs 2018 10:59
0 0 Atbildēt

Un par cik LV var iegādāties? un kur?

Skaiča 1.maijs 2018 11:54
3 13 Atbildēt

LV iegādāties nevarēs,jo RUS ir ienaidnieks,viņu ražotās preces ir ienaidnieks Kaut arī labākas par eiropas ATKRITUMIEM.Tā formulēs lv kliķe

Janka 1.maijs 2018 12:38
10 0 Atbildēt

Ko tu tur murgo?! Gribi RUS kvalitāti nopērc sev superīgu LADU vaz.lv. Būsi stāvā "sajūsmā" jau pēc pirmajiem nobrauktajiem metriem.

Nelabojams 1.maijs 2018 11:04
7 0 Atbildēt
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti