Krievijā pārdod IŽ pikapu ar kāpurķēdēm (+ FOTO) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 9.jūnijs 2018 6:20

Krievijas sludinājumu portālā Jula (Юла) piedāvā Iževskas autorūpnīcā ražotu pikapu, kas pārbūvēts par visurgājēju ar kāpurķēdēm. Par neparasto transportlīdzekli, kas pārbūvēts Smirnova konstruktoru birojā, tiek prasīti 3 miljoni rubļu (40 800 eiro).

Visurgājēja pamatā ir 2003.gadā ražots pilnpiedziņas furgoniņš IŽ-27171. Šādas pilnpiedziņas mašīnas uz pikapa Oda bāzes Iževskas rūpnīca ražoja nelielās sērijās, taču konkrētais eksemplārs ir vēl lielāks retums – tas ir pikaps ar pagarināto kabīni un šādu automobiļu nav vairāk par pussimtu.

Smirnova kompānijā automobilis sagatavots glābēju darbam pie ūdeņiem. Tagad tam uzmontētas pašu ražotas kāpurķēdes, virsbūve nokrāsota baltā un oranžā krāsā, iebūvēts drošības karkass, papildu gaismas, glābšanas riņķis un gaisa baloni, bet uz jumta bagāžnieka nostiprināts АлТан МЧС glābšanas dēlis.  

Pikapa tehniskais pildījums nav mainīts – motortelpā joprojām1,8 litru 92 Zs benzīna motors, kas darbojas komplektā ar Omskā ražotu pārnesumkārbu.

 
Visi komentāri
 
reku 11.jūnijs 2018 14:27
1 0 Atbildēt

Vajadzētu tādus iepirkt.Lauku rajonos pastniekiem,mediķiem būtu tieši laikā.Daudzi ceļi ar parastiem braucamajiem nav braucami.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti