Klikšķis uz Škodām – brits savāc 70 gandrīz vienādas Škoda (+ FOTO) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 30.augusts 2018 6:51

Britu mediji publicējuši rakstu par kādu neparastu kolekcionāru, kurš savācis 70 vienas markas un gandrīz vienādus automobiļus.

Stāsts ir par Lielbritānijas iedzīvotāju Marku Toroku, kura mūža mīlestība ir čehu auto marka Škoda. Toroks ir septiņdesmit Škoda automobiļu īpašnieks, taču neparasti ir tas, ka daudzi spēkrati tikpat kā neatšķiras viens no otra – tie ir viena modeļa, turklāt bieži vien ražoti vienā un tajā pašā gadā.

Brits savu kolekciju dēvē par “bērnu patversmi Škoda automobiļiem” un gatavs nopirkt ikvienu šīs markas auto, kas savam īpašniekam kļuvis nevajadzīgs. Kolekciju viņš sakrājis desmit gadu laikā, dažkārt pērkot vecās Škoda tikpat bieži, cik kāds cits, iegādājoties pārtikas produktus. Toreks atklāj, ka mīlestība uz Škoda mašīnām viņam “pielipusi” no vectēva, kurš bijis liels čehu markas entuziasts.

Vecākais automobilis viņa kolekcijā ir 1973/gada S110 DeLuxe, ko viņš izpircis no metāllūžņu pārstrādātājiem un atvedis no Čehijas, visjaunākais ir 2006.gada Superb, bet vismīļākais – 2002.gada Superb.

 
Visi komentāri
 
he 30.augusts 2018 8:40
13 2 Atbildēt

kāda jēga "izglābt" no metāllūžņiem, ja pēc tam turpat pagalmā stāv un sarūsē.

bumeris 30.augusts 2018 10:02
2 3 Atbildēt

Tūlīt mans draudziņš Usaexperc pastāstīs par savu klikšķi - BMW.

Viņam ir 3 BMW projekti - trīs emkas. Vienai nav kārbas, vienai japārlasa motors un vienai problēmas ar elektriku. Krutākā ir tā, kurai japārlasa motors - 525D. Gandrīz kā jauna - 1994.gada. Pirms tam brauca mācītājs uz baznīcu.

istaisA 30.augusts 2018 14:34
3 0 Atbildēt

Pag tad Jūs tur trijatā ar tiem gurķiem ņematies, vai "usaexperc" nem priekšā Tevi un "viencexpertu"?

Dīvaini, es iepriekš domāju, ka "usaexperc" ir sagājis ragos ar "viencexperc", bet nu kā saka veca mīlestība jau nerūsē

P.s.

Tavam nekiam vajadzēja būt "bumerexperc", tad Jūs visi tur būtu, kā viena liela homīšu ģimene...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti