Nissan prezentē savu 1 000 000 eiro vērto supermašīnu (+ FOTO) 4

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 8.decembris 2018 9:46

Japānas autobūves kompānija Nissan prezentējusi varenauto GT-R50, ko ražotājs izstrādājis kopā ar itāļu dizaina meistariem no Italdesign. Ekskluzīvo kupeju jau var pasūtīt un tās cena ir aptuveni 990 000 eiro.

Nissan GT-R50 koncepts tika izstrādāts par godu modeļa GT-R un Italdesign 50.gadu jubilejām un sākumā bija iecerēts kā unikāls projekts vienā eksemplārā. Automašīnu atklāja šī gada Gūdvudas Ātruma festivālā un apmeklētāju interese bija tik liela, ka ražotājs izšķīrās par ražošanu neliela apjoma formātā.

No parastā GT-R jubilejas modelis atšķiras ar pilnībā jaunu virsbūvi, lukturu formu un unikālu virsbūves krāsojumu, kas pieļauj dažādas kombinācijas, piemēram, šajā attēlā redzams, ka dizaineri izvēlējušies spilgti zilu un zeltītu toņu apvienojumu.

Ekskluzīvais varenauto aprīkots ar modernizētru Nissan GT-R Nismo 3,8 litru V6 motoru, kas tagad attīsta 720 Zs (780 Nm) – par 120 Zs un 143 Nm vairāk nekā standarta versijai.

Dinamiskos raksturlielumus ražotājs neatklāj, tādēļ piebildīsim, ka Nissan GT-R Nismo standarta versija var sasniegt maksimālo ātrumu 320 km/h, pirmajai simtam patērējot vien 2,6 sekundes.

Pavisam plānots izgatavot vien 50 eksemplāru.

 
Visi komentāri
 
T 9.decembris 2018 17:42
0 1 Atbildēt

Un dīzelis nebūs? Būtu dīzelis, tad vienu iepirktu.

viencexperc 9.decembris 2018 18:21
2 1 Atbildēt

Tev tādu bezgaumīgu sūdu vajag? Turklāt - nissan.

Par miljonu var nopirkt mākslas darbu, vai auto uz kuru gribas skatīties, uz kuru ļaudis atskatās un ar kuru pastiepjas krāniņš par dažiem cm.

Bet te nissans...klucis.

viencexperc 9.decembris 2018 18:34
3 2 Atbildēt

Aiziesi uz klubu. Meiča tev prasīs - "kāds tev auto?" Tu teiksi - "Nissan".

Vai atbrauksi uz smalku viesnīcu. Un teiksi sulainim - "noparko manu Nissan..."

Visu laiku būs jāprecizē - "tas nav almera. Tas ir GT-R. Un ne parasts GTR, kuru es aplīmēju ar 1000 EUR vērtām nakļeikām. Tas ir italdizain. Un ražots 50 eksemplāros..."

* Tas ir nepieciešams, ja gribi lai tev krāniņš pastiepjas garāks.

Bet ja negribi, tad var nopirkt parasto GT-R.

..

p.s.

Komentārs bija kā joks. Tas nav jāsaprot burttiski. Īstam vīram nevajag plātīties ar auto, utt.

core 10.decembris 2018 9:25
2 0 Atbildēt

Tad jau tu neesi īsts vīrs

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti