Lamborghini modernizē Huracan – pirmie attēli un informācija (+ FOTO) 1

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 6.janvāris 2019 13:12

Itālijas varenauto ražotājs Lamborghini publicējis pirmos attēlus, kas atklāj modernizētā Huracan konstrukcijas detaļas. Tiek solīts, ka pirmizrāde notiks tuvākajā laikā, precīzu vietu un laiku gan neminot.

Auto jaunumiem veltītais izdevums Auto Express ziņo, ka modernizācijas gaitā Huracan ieguvis agresīvāka izskata priekšējo daļu, kas līdzinās pašreizējam topmodelim Performante, savukārt aizmugure izmainīsies pilnībā un varēs lepoties ar jaunu difuzoru, lukturiem un izplūdes sistēmu, kuras izvadi novietoti augstāk nekā līdz šim.   

Zināms, ka atjauninātā Huracan salonā tiks uzstādīts liels skārienjutīgs ekrāns, kas aizvietos pogas, automobilis iegūs modernizētu piekari un jaudīgāku V10 motoru, kas būs par 10 Zs stiprāks, atkarībā no versijas, sasniedzot 590 un 620 Zs.

Pirmie tirgū dosies modernizētie LP610-4 kupejas un spaidera versijās, bet vēlāk sekos LP610-4 – modelis ar aizmugures riteņu piedziņu. Kas attiecas uz jau pieminēto Performante, kas ražotāja piedāvājumā ienāca salīdzinoši nesen, tad šogad tā modernizācija nav plānota.

Lamborghini Huracan Performante Spyder Ženēvas 2018.gada izstādē Foto: iAuto.lv

 
Visi komentāri
 
Conqueror 6.janvāris 2019 17:26
1 2 Atbildēt

Labs auto, tiešām labs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti