Nissan aprīko ar kāpurķēdēm sedanu Altima (+ VIDEO) 1

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 19.janvāris 2019 14:55

Japānas autobūves kompānija Nissan Monreālas autoizstādē prezentējusi sedana Altima kāpurķēžu variantu, kas izgatavots modeļa pilnpiedziņas versijas reklamēšanai.

Ražotājs atklāj, ka kāpurķēžu variants tapis 250 stundu laikā, turklāt lielāko daļu laika projekta autori patērējuši, pielāgojot un uzstādot jauno virsbūves detaļu komplektu, kas nosedz riteņu arkas. Pēc pārbūves sedans kļuvis par 360 m platāks un ieguvis 1220 mm garas, 380 mm platas un 750 mm augstas kāpurķēdes ar modernizētu piekari, kas četrdurvju automobilim ļauj netraucēti plosīties sniega plašumos.

Nissan Altima pilnpiedziņas modelis tiek aprīkots ar 2,5 litru četrcilindru benzīna motoru, kas attīsta 184 Zs jaudu un 241 Nm griezes momentu, bet priekšpiedziņas versiju iespējams vēl arī aprīkot ar divlitru četrcilindru turbo agregātu, kas attīsta 251 Zs un 369 Nm.

2018. gada nogalē Tokijas autoizstādē tika nodemonstrēts Nissan Juke kāpurķēžu variants, bet agrāk šāds risinājums izmantots arī apvidniekiem Murano, Pathfinder, Rogue (X-Trail) un pat sportiskajam rodsteram 370Z.

 
Visi komentāri
 
ezis71 19.janvāris 2019 18:57
0 0 Atbildēt

Nekas cits neatliek kā kāpurķēdes,šodien Cēsīs pie lielās Maksimas Kakašķis nevarēja uzbraukt kalnā no servisa,septiņi veči stūma to auto.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti