iAuto KARSTĀ reportāža no Ženēvas: Tikai 2000 eksemplāri - Passat Variant R-Line Edition (+ FOTO) 4

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 6.marts 2019 16:36

Volkswagen stendā apskatāma vidējās klases modeļa Passat īpašā versija Passat Variant R-Line Edition, kas tiks laista klajā ierobežotā, vien 2000 eksemplāru lielā skaitā. Tas ir pasaulē pirmais sērijveida auto, kas daļēji autonomu braukšanu atbalsta līdz ātrumam 210 km/h.

Visiem īpašās versijas universāliem ir pelēkas krāsas virsbūve ar kontrastējošiem melniem elementiem (jumts, jumta spoileris, bagāžas sliedes, riteņu diski, difuzors), melnām logu līstēm, lukturu ierāmējumu un tonētiem aizmugures lukturiem. Salonā būs R-Line sporta sēdekļi, Nappa ādas un oglekļa šķiedras imitācijas dekori, R-Line pulēta metāla pedāļi un sliekšņu uzlikas ar versijas nosaukumu.

Foto: iAuto.lv

Ražotājs ziņo, ka pieteikšanās īpašajam modelim tiks atklāta maijā. Pircējs varēs izvēlēties 240 Zs jaudīgu 2,0 litru TDI dīzeļdzinēju vai 272 Zs jaudīgu TSI benzīna agregātu. Abi versijas komplektētas ar  pilnpiedziņu, ciparu mērinstrumentiem, 9,2 collu multimediju/navigācijas sistēmas ekrānu, Matrix-LED starmešiem, Area View apkārtskata kamerām un DCC adaptīvajiem amortizatoriem.

Foto: iAuto.lv

Vadītājam palīdzēs Travel Assist daļēji autonomās braukšanas sistēma, kas darbojas līdz ātrumam 210 km/h. Volkswagen uzsver, ka Passat ir pirmais sērijveida modelis pasaulē, kura elektronika mašīnas bremzēšanu, paātrināšanos un manevrēšanu atbalsta līdz tik nopietnam ātrumam.

Foto: iAuto.lv

Daļai universāla īpašnieku noteikti patiks funkcija, kas ļauj atslēgt ESC stabilizācijas sistēmu un mašīnas dinamiku izbaudīt pilnā mērā.

Volkswagen ekspozīcijā pie Passat stenda skatāms arī Passat ģimenes auto jaunākās paaudzes modelis, Passat universāls, hibrīda universāls Passat GTE Variant, visādceļu universāls Alltrack

 

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Alltrack modifikācija Foto: iAuto.lv

Passat GTE Foto: iAuto.lv

Passat GTE Variant Foto: iAuto.lv

Passat GTE Variant Foto: iAuto.lv

Passat GTE Variant Foto: iAuto.lv

Passat GTE Variant Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

 
Visi komentāri
 
viencexperc 6.marts 2019 17:06
5 4 Atbildēt

15 šitādi unikāli eksemplāri šodien stāvēja pie Maximas, 17 pie Rimi, un 12 maniem kaimiņiem ir tādi "unikumi".

Cik jābūt iedzērušam, lai VW nosauktu par unikālu.

ex 6.marts 2019 17:08
1 1 Atbildēt

tu vari nesaukt, ražotājs to dara - izlasi par 210 km/h autopilotu un 2000 eksemplāriem, lūk, arī unikums

eidis 6.marts 2019 17:11
3 1 Atbildēt

stāvot pie Maximas to redzēt nevar. Lēni braucot gar diseni un aicinot iekšā zaķus, arī neredz. Tas arī būtiski maitā šo projektu.

VWfans 6.marts 2019 20:59
2 1 Atbildēt

Tā pelēkā krāsa gan neglīta.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti