Īrijā latvietim par agresīvu braukšanu piespriež trīs mēnešus cietumā 10

 

Ilustratīvs attēls Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 17.marts 2019 8:25

Īrijā kādu vīrieti no Latvijas, kurš pērn Turlas pilsētas laukumā veica bīstamus manevrus ar automašīnu, tiesa sodījusi ar trīs mēnešiem cietumā, liecina portāla "baltic-ireland.ie" publicētā informācija.

31 gadu vecais Eduards Jakubovskis, kurš jau desmit gadus dzīvojot Īrijā, pērn kādā Tērlesas pilsētas "dziļi piesnigušā" laukumā veicis bīstamus manevrus - apļojis un slidinājis savu automašīnu. Pārkāpumu vietējie fiksējuši aptuveni plkst.4 no rīta.

Minētajā naktī Jakubovskis tika arestēts, nogādāts Gardas iecirknī, bet tur viņš atteicies veikt alkohola testu. Vīrietis tika apsūdzēts par bīstamu braukšanu, par auto vadīšanu bez tiesībām, kā arī par atteikšanos sniegt izelpas paraugu alkohola testa veikšanai.

Latvietis dzīvojot Vaterfordas pilsētā un jau iepriekš bijis labi zināms likumsargiem. Jakubovskim ir 24 iepriekšējas sodāmības, tostarp, par uzbrukumu, par braukšanu dzērumā un satiksmes noteikumu pārkāpšanu.

Laikā, kad notika pārkāpums, vīrietim jau bija atņemtas auto vadīšanas tiesības, kā arī viņam bija piespriests nosacīts sods.

Vīrieša advokāte informējusi tiesu, ka Jakubovskim ir "ļoti raiba" auto vadīšanas vēsture un incidenta vakarā viņš bija lietojis alkoholu, kas pamudināja viņu rīkoties muļķīgi.

Savukārt pārkāpējs skaidroja, ka, lai arī viņa attiecības ar partneri ir izjukušas, viņš turpina vadāt viņu uz un no Vaterfordas ar savu auto. Advokāte norādīja, ka apsūdzētais ir palicis dzīvot Vaterfordā tāpēc, ka tur dzīvo viņa meita.

Tiesa Jakubovskim atņēma autovadīšanas tiesības uz diviem termiņiem, katrs no tiem - četrus gadus ilgs un piesprieda soda naudu 400 eiro apmērā.

Tiesnesis norādīja, ka apsūdzētais, zinot, ka viņam ir atņemtas auto vadīšanas tiesības, ir rīkojies pārāk muļķīgi, sēžoties pie stūres un vadājot savus radiniekus. Viņš norādīja, ka iepriekš tiesa ir izrādījusi Jakubovskim pretimnākšanu, bet šoreiz tas nav iespējams, tāpēc pārkāpējam nāksies trīs mēnešus pavadīt cietumā.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 17.marts 2019 9:04
6 6 Atbildēt

Tas krievs bez dzimtenes, speciāli pārkāpa, lai tiktu uz bezmaksas ēdināšanu. Tas ir katra izceļojošā neveiksminieka sapnis - dzīvot uz pabalstiem. Viņi dzīvo bomžu mitekļos kopā ar afrikāņu slaistiem, rij sūda burgerus un hotdogus, jo normālam ēdienam nav naudas, un slavina - cik tur ir labi.

Pļurkt 17.marts 2019 12:03
3 2 Atbildēt

No savas pieredzes stāsti?

viencexperc 17.marts 2019 21:12
0 4 Atbildēt

No simtiem tūkstošo izceļotāju pieredzes.

Pļurkt 18.marts 2019 7:52
3 1 Atbildēt

Taisni vai brīnums, ka neviena no manu paziņu un radu loka nav neviena tāda kā tu te apraksti! laikam jau man ir to otru simtiem tūkstošu izceļotāju pieredze!!

darklight 17.marts 2019 11:39
6 0 Atbildēt

Bāc, jūs arī esat pārpeistojuši šo rakstu ar visu idiotisko virsrakstu!? Viņš NEDABŪJA trīs mēnešus par agresīvu braukšanu, bet gan par atkārtotu alkoholu un braukšanu bez tiesībām!

solaris 17.marts 2019 11:58
2 0 Atbildēt

Lai var saprast tavu vēstījumu, ar lieliem burtiem raksti to vārdu, kuru vēlies uzsvērt, nevis citu. Tavs teikums ir formulēts maldinoši.

Viņš dabūja trīs mēnešus NEVIS par agresīvu braukšanu, BET GAN par atkārtotu alkoholu un braukšanu bez tiesībām!

darklight 17.marts 2019 12:01
1 0 Atbildēt

Ok, aizrādījums pieņemts

Pļurkt 17.marts 2019 12:05
0 0 Atbildēt

Nu ja jau labo, tad labo visu!

iauto.lv/zinas/pasaule...oni-automobilu

Šumba 18.marts 2019 8:17
0 0 Atbildēt

iAuto, tad Turlas (1.rindkopa) pilsētas laukumā vai Tērlesas (2.rindkopa) pilsētas laukumā?

iAutolv 18.marts 2019 10:04
0 0 Atbildēt

Tas jāprasa raksta autoram, mums precīzākas informācijas nav

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 24

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti