Ne ātrāk par 2020.gadu - Aurus dīleri paziņo, ka krievu luksuss sedana tirdzniecība aizkavēsies 9

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 29.aprīlis 2019 15:08

Krievijas zīmola Aurus automobiļu mazumtirdzniecība sāksies ne ātrāk kā 2020. gadā, lai gan agrāk tika ziņots, ka automobiļu „civilās” versijas dīleru centros nonāks jau šogad.

Šādu informāciju Krievijas medijiem sniedzis Vagifs Bikulovs – viens no Avilon (Aurus dīleris) kompānijas vadošajiem darbiniekiem .

Kavēšanās tiek skaidrota ar “ražošanas-organizatorisko jautājumu kompleksu”. Tādējādi 2019. gadā Aurus automašīnas tiks piegādātas tikai ierēdņiem.

Atgādināsim, ka divi oficiālie Krievijas zīmola Aurus dīleri - Avilon un Panavto - jau bija sākuši pieņemt pasūtījumus, kuru skaits šobrīd pārsniedzot 500.

Agrāk tirgotāji izdevumam Autonews.ru apgalvoja, ka sedana Aurus lētākās versijas maksās aptuveni 10-12 miljonus rubļu (138-166 tūkstoši eiro).

Sērijveida automašīnu ražošana sāksies nākamajā gadā Ford Sollers rūpnīcā Alabugā. Vispirms uz konveijera nonāks sedans Aurus Senat S600 un limuzīnus Aurus L700. Šīs automašīnas ir aprīkotas ar hibrīdiekārtu, kuras pamatā ir 4,4 litru V8 benzīna dzinējs, kas darbojas kopā ar kompaktu elektromotoru un 9 ātrumu automātisko pārnesumkārbu.

Pavasarī Aurus marka piedalījās Ženēvas autoizstādē, kur tās vadība solīja savas produkcijas piegādes arī Eiropas tirgum.

Foto: iAuto.lv

 
Visi komentāri
 
DALJNOBOJS 29.aprīlis 2019 16:32
6 0 Atbildēt

Krieviem vaidzīgs laiks, lai no detaļām novīlēt BMW logo

(aurus itkā taisīts uz BMW bāzes)

viencexperc 29.aprīlis 2019 16:59
3 2 Atbildēt

Iemesli var būt dažādi - kaut vai šis:

vakars 29.aprīlis 2019 19:31
0 0 Atbildēt

krieviem nav bijusi tāda reize, kad viss sanāk kā plānots - tas, ka pasākums vispār vēl kust uz priekšu, vien ir liels sasniegums

iciks 29.aprīlis 2019 21:02
0 0 Atbildēt

"Agrāk tirgotāji izdevumam Autonews.ru apgalvoja, ka sedana Aurus lētākās versijas maksās aptuveni 10-12 miljonus rubļu (138-166 tūkstoši eiro)." - lētākās. Neorientējos dārgo meršu cenās, bet liekas, ka par to naudu var sanākt kaut kas diezgan smalks - kāda S klase vai kas tāds. Tad kamdēļ pirkt šo te?

viencexperc 29.aprīlis 2019 21:07
0 0 Atbildēt

Tāpēc, ka Punduris aizliedza ierēdņiem pirkt kādu S klasi vai ko tādu.

iciks 29.aprīlis 2019 21:47
0 0 Atbildēt

"Pavasarī Aurus marka piedalījās Ženēvas autoizstādē, kur tās vadība solīja savas produkcijas piegādes arī Eiropas tirgum." - kapēc lai fricis riskētu pērkot kaut ko šādu, pat ja viņš nebūtu dzirdējis par Krievijā ražotās preces kvalitāti?

viencexperc 29.aprīlis 2019 23:33
0 0 Atbildēt

Gribēt jau var visu ko. Cita lieta - vai to pirks.

Ladas arī ļoti labi pērk Eiropā. ...tā vismaz, tiek pasniegts vatņiku rindās un pa Ķiseļov vai Skabejev TV.

Bet ja paskatamis ciparus, tad redzam tādus:

Pa visu Eiropu ( ieskaito Bulgāriju, Serbiju, utt) Ladas ( Ņivas, vestas, Xray, u.c.) pārdeva kiopā - 5325 gabalus.

carsalesbase.com/european-car-sales-data/lada/

Pietiks pārdot vienu Senātu vienam vācu kolekcionāram, lai masu zombētāji sāktu bazūnēt, ka Senātu pērk Vācijā. Pārdošanas apjomi pieauguši par 100%

spriidiic 29.aprīlis 2019 23:24
4 0 Atbildēt

Šī megasvarīgā ziņa ielīdusi draugu top . Paldies , atā !

viencexperc 29.aprīlis 2019 23:44
1 0 Atbildēt

Runājot par Aurus, jāatzīmē viena svarīga lieta.

Auris būs transports ( obligāts) dažādām augstām valsts amatpersonām, punduri ieskaitot. Bet Krievijā, augstām amatpersonām ir lielas iespējas un vara. Tie var ignorēt ceļu satiksmes noteikumus, pat nevis var, bet gan - tā arī dara. Tie apbrauc sastrēgumus gan pa zālāju, gan trotuāru, gan - citiem satiksmes dalībniekiem jāpalaiž.

Tāpēc, Auri var pirkt arī kādi parasti, bagātnieki, kuri gribēs izmantot to, ka auto līdzīgs augstām amatpersonām. Kurš policists gribēs riskēt un stādināt, lai pārbaudīt - tur sēž ģenerālis, vai Vasīlijs - naftas pārdevējs?

Tāpēc Auris pirks arī parastie cilvēki.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti