Modernizētie Hyundai Ioniq Hybrid un Ioniq Plug-in Hybrid ieradīsies vasarā (+ FOTO) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 3.maijs 2019 12:53

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai piesaka modernizētos Ioniq Hybrid un Ioniq Plug-in Hybrid. Abi videi draudzīgie modeļi tirgū nonāks šovasar un būs mazliet dārgāki nekā līdz šim.

2020.gada modeļus var atpazīt pēc jaunās šūnveida radiatora restes, savādākiem LED dienasgaismu lukturiem, jauna dizaina riteņu diskiem un hroma dekora, kas grezno priekšējā spoilera lūpu.

Salonā iebūvēta jauna multimediju sistēma ar astoņu collu ekrānu, bet par piemaksu var pasūtīt 10,25 collu ekrānu ar diviem atsevišķi konfigurējamiem displejiem.

Pateicoties Hyundai Blue-Link vadītāja rīcībā tagad būs vairāk datu par automobiļa darbību, bet no Ioniq Elektro pārņemta sistēma, kas ar stūres sviru palīdzību ļauj vadītājam regulēt to, cik intensīvi automobilis palēnināsies bremzēšanas laikā uzņemot atpakaļ rekuperācijas procesā iegūto enerģiju. Arī elektriskā stāvbremze pārceļojusi no Ioniq Elektro.   

Abi modeļi ieguvuši uzlabotas drošības sistēmas, tostarp ārkārtas bremzēšanas sistēmu, kas līdztekus gājējiem tagad atpazīs arī riteņbraucējus, adaptīvo kruīzkontroli, kas papildināta ar sastrēgumu funkciju, aktīvo joslas uzturēšanas asistentu.

Vācijas tirgū Hyundai Ioniq Hybrid un Ioniq Plug-in Hybrid maksās attiecīgi 25 800 un 32 000 eiro, kas ir par 1000 un 2500 eiro vairāk nekā līdz šim.   

 
Visi komentāri
 
650 3.maijs 2019 16:53
0 0 Atbildēt

10,25698 zollu ekrāns ir pa usb vadu tieši proporcionāli saistīts ar viduskonsoles atveres diametru dzērientrauka ievietošanai. Ja tam būtu 21zoll ekrāns kā Teslai, tur varēt ievietot jau veselu Spaini..

Jorens 4.maijs 2019 9:54
1 0 Atbildēt

Debīliķi, nobraucamo attālumu būtu modernizējuši un kaitīgos izmešus (ražošanas procesa) minimizējuši

GTD2 4.maijs 2019 10:28
1 0 Atbildēt

Laikam kopē priussu,vismaz izskata ziņā izcili nesimpātisks, bet tad tā subjektīvais viedoklis

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti