Modernizētā Škoda Superb iegūs matricas lukturus 3

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 14.maijs 2019 12:53

Modernizācijas gaitā Škoda Superb tiks pie vairākiem jaunievedumiem, tostarp priekšējiem matricas lukturiem.

Škoda gatavojas sava flagmaņa Superb modernizētās versijas prezentācijai, kas paredzēta pašlaik Slovākijā notiekošā pasaules hokeja čempionāta laikā.  

Zināms, ka pirmoreiz čehu kompānijas vēsturē kādam modelim būs pieejami Matrix tehnoloģijas priekšējie lukturi un aizmugures optika ar dinamiskajiem virzienrādītājiem. Aizmugures lukturi tagad būs labāk saredzami, pateicoties kustīgai diožu līnijai, kas virzīsies no luktura bloka iekšpuses uz ārējo malu.

Brīdī, kad automašīnas durvju slēdzenes tiks bloķētas vai atbloķētas, priekšējie un aizmugurējie lukturi iedegsies un izgaismosies noteiktā secībā, radot sava veida “apsveikuma animāciju”.

Superb iegūs arī jaunu multimediju kompleksu ar paplašinātām iespējām un funkciju, kas programmnodrošinājuma versiju ļaus nomainīt ar interneta starpniecību, bet motoru piedāvājumu kuplinās hibrīds, kas tāpat kā Volkswagen Passat GTE, izstrādāts uz 1,4 litru TSI motora bāzes.

 
Visi komentāri
 
Ggg 14.maijs 2019 23:07
2 0 Atbildēt

Psc 1.4 l. Omfg

reku 14.maijs 2019 23:22
3 0 Atbildēt

Ceru ka tie lukturi beidzot nemaksās vairāk par piečuku.

eidis 15.maijs 2019 12:33
0 0 Atbildēt

"Brīdī, kad automašīnas durvju slēdzenes tiks bloķētas vai atbloķētas, priekšējie un aizmugurējie lukturi iedegsies un izgaismosies noteiktā secībā, radot sava veida “apsveikuma animāciju”."

Nu kārtīga China.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti