Meksikā izliek pārdošanā mafijas superauto; naudu atdos trūkumcietējiem 2

 

Ilustratīvs attēls Foto: iAuto.lv

iAuto | 24.maijs 2019 15:24

Meksikas valdība sarīkos izsoli, kurā izpārdos noziedzīgajiem grupējumiem konfiscēto īpašumu, tostarp 82 luksuss automobiļus.

Channel News Asia ziņo, ka Meksikas valdība organizē izsoli, kurā izpārdos policijas reida laikā noziedzniekiem konfiscēto īpašumu, tajā skaitā trīs mājas par kopējo summu ne mazāk kā trīs miljoni dolāru, dārglietas, kā arī 82 dārgus automobiļus, tostarp rodsteru Lamborghini Murcielago, trīs Porsche, vairākus Chevrolet Corvette un „desmitiem bruņotu automobiļu”. Reģistrēšanās maksa izsoles dalībai – vien pieci dolāri.

Izsoles rezultātā Meksikas valdība cer iegūt vairākus miljonus dolāru, ko novirzīs cīņai ar pusaudžu narkomāniju un divu valsts nabadzīgāko reģionu atbalstam.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 24.maijs 2019 17:44
3 4 Atbildēt

Atdot naudu trūkumcietējiem - tas ir izmest naudu mēslainē.

Vienīgais veids kā palīdzēt trūkumcietējiem - ir tos izkastrēt un sterilizēt.

WALA 27.maijs 2019 10:23
0 0 Atbildēt

viencexperc - nebūs gluži tā, nauda ko "izkaisa pūlī" atgriežas valsts kasē vēl vismaz reizes 4, kaut vai tikai skatoties uz to ka cilvēki iepērk pārtiku.

Patiesībā ir daudz sarežģītāk, bet nu puslīdz pareizi novērtējot ekonomisko situāciju, šādai "naudas kaisīšanai" var būt ļoti liels pozitīvs efekts, un negatīvu seku iespējamība ir tuva nullei.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti