Nepilni 30 000 eiro - Opel atklāj jaunās Corsa-e cenu (+ FOTO) 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 5.jūnijs 2019 5:04

Opel atklājis mazauto Corsa cenu – vispirms pie pircējiem dosies elektriskās piedziņas modelis Corsa-e, kas Vācijas tirgū maksās 29 900 eiro, neskaitot atlaides, ko katrs reģions garantē par videi draudzīgu modeli.

Sestās paaudzes Corsa ceļu pie pircēja sāk ar elektrisko modifikāciju. Automobilis izgatavots uz vienas platformas ar Peugeot 208 un elektriskajā versijā tiek piedāvāts pirmoreiz. Ražotājs atklājis, ka akumulators nodrošina aptuveni 330 km gaitas rezervi, kas ir aptuveni tikpat, cik platformas dvīnim (340 km), nedaudz vairāk kā Renault Zoe (316 km) un ievērojami vairāk nekā Honda e (200 km).   

Jau bāzes versijā Selection Corsa-e būs komplektēts ar automātisko klimatkontroli, elektrisko stāvbremzi, attālinātu iedarbināšanas funkciju, kā arī multimediju sistēmu ar 7 collu ekrānu un CarPlay un Android Auto atbalstu. Bez piemaksas ražotājs iekļāvis komplektā arī frontālo brīdinājuma sistēmu par iespējamo sadursmi un automātiskās bremzes ar gājēju atpazīšanas sistēmu un joslas uzturēšanas palīgu.

Nākamais aprīkojuma līmenis Edition maksās vismaz 30 650 eiro, bet Corsa-e First edition, kas jau tagad pieejams pasūtīšanai par 32 950 eiro piedāvā gandrīz visu, ko sirds vēlas, tostarp LED lukturus, 17 collu riteņu diskus, divkrāsu virsbūvi un ciparu mērinstrumentus. Šo versiju Vācijā var iegādāties līzingā par 299 eiro.

Elektriskās Corsa dzinējspēks ir tāds pats kā Peugeot 208-e: 136 Zs (260 Nm) elektromotors, kas 100 km/h ļauj sasniegt 8,1 sekundē. Jaunais modelis ir 20 mm garāks (tagad 4,06 m), 50 mm zemāks un arī vadītājs sēž 30 mm zemāk.  

Par piemaksu var izvēlēties ādas sēdekļus, multimedijus ar 10 collu ekrānu, aklā leņķa asistentu, dažādus parkošanās palīgus, LED-Matrix lukturus.

Jaunās Corsa-e oficiālais tirdzniecības starts vēl netiek atklāts, taču, visticamāk, tas notiks drīz pēc tam, kad pie pircējiem dosies jaunais Peugeot 208 (2019.gada rudens). Corsa Elektriskajam modelim sekos benzīna un dīzeļa versijas.

 

 
Visi komentāri
 
Laaciz 5.jūnijs 2019 7:56
5 1 Atbildēt

30K? Pa 20k jau varbūt būtu jēga par tādu domāt. Un, protams, versija ar vēlamo aprīkojumu ir 33k... Vai ir vērts maksāt tādu summu par mazauto un ierobežot sevi (nobraukums)?

wons 5.jūnijs 2019 8:44
1 0 Atbildēt

Ja pērkot šādu auto, Latvijas valsts garantētu, ka saglabās visus atvieglojumus elektriskajiem auto uz gadiem 5-7, tad iespējams nevajadzētu, cita veida subsīdijas, lai šāds auto būtu izdevīgs pirkums, vismaz ap Rīgu dzīvojošiem.

Damn 5.jūnijs 2019 9:43
1 0 Atbildēt

Kā nodrošināt šīs subsīdijas (sab josla, brīva stāvvieta), ja, piemēram, Rīgā elektroauto skaits pieaugtu līdz 10..15 tūkstošiem?

Zilupietis 6.jūnijs 2019 10:44
0 0 Atbildēt

Ej Tu,...samaksā pats visus nodokļus vispirms.

Opels glups vai!? 5.jūnijs 2019 8:53
4 1 Atbildēt

Ja Corsa vidēji maksā 15k, prasīt par viņu 30k ir totāls idiotisms. Jau ar Ampera aptaisījās, uzkruķīja tādu cenu, ka pat gribēdams nevari nopirkt, tagad arī Corsa jau kļūst par biznesa klases auto, vismaz cenas ziņā!

Sadomājuši izkpti pārdot par robota zāles pļāvēja cenu!

LMT 5.jūnijs 2019 9:29
0 0 Atbildēt

Šis jau nāk rūsas krāsā!

GTD2 6.jūnijs 2019 9:54
0 0 Atbildēt

Pēc loģiklas elektroauto vajadzētu būt lētākam par iekšdedzes auto cenu, kamēr tā nebūs viņi populāri nebūs

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 2

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 5

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 

Brāļi Lielbārži izcīna pirmo uzvaru Pasaules čempionātā Portugālē

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alqueidão, “Torres Novas” trasē aizvadīts Pasaules čempionāta pirmais posms blakusvāģu motokrosā, kur savu pirmo uzvaru šajā seriālā izcīnīja Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti