Neatkarīgā piekare un 50:50 izsvarojums – Honda pastāsta par jauno Honda e 9

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 15.jūnijs 2019 14:07

Honda atklājusi dažas detaļas par savu pirmo pilnībā elektrisko modeli Honda e, kas tirdzniecībā nonāks 2020.gadā.

Honda e oficiālā pirmizrāde notiks jau šogad, tādēļ ražotājs atklāj arvien jaunas detaļas par savu elektromobili, kas paredzēts pārsvarā pilsētas satiksmei.

Zināms, ka četrdurvju Honda e uzbūvēta uz pilnīgi jaunas platformas, kas izstrādāta speciāli elektriskās piedziņas modeļiem. Akumulatoru bloks iebūvēts zem grīdas riteņu bāzes ietvaros, kas palīdzējis ne nodrošināt ne vien zemāku smaguma centru, bet arī ideālu 50:50 izsvarojumu pa asīm. Sava artava arī neatkarīgajai piekarei, kas nodrošina “neticamu stabilitāte jebkādos braukšanas apstākļos”

Hoda e saņems 35,5 kWh litija jonu akumulatorus ar šķidruma dzesēšanu, bet ātrās uzlādes funkcija pie 80% enerģijas krājumu ļaus tikt pusstundas laikā. Agrāk tika ziņots, ka bez papildu uzlādes automobilis varēs nobraukt aptuveni 200 km.

Pagaidām vēl nav parādīts Honda e sērijveida modelis, lai gan šā gada Ženēvas autoizstādē nodemonstrēto konceptu ražotājs nosaucis par “95 procentiem gatavu konveijeram”.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 15.jūnijs 2019 19:20
5 1 Atbildēt

Līdzīgs pirmajam golfam tikai skaistāks.

Domāju, ka jebkura mašīna skaistāka par folksvāgenu. izņemot škodas. Jo tās speciāli taisa nesmukākas, jo VW grupā škoda ir zem VW...

Krotow 15.jūnijs 2019 23:46
0 0 Atbildēt

Kur ir normāls kompaktklases hečbeks ar 500 km nobraukumu no 1 uzlādes ziemā?

Kanibaals 16.jūnijs 2019 1:58
2 3 Atbildēt

Kur tev 500km ikdienā jābrauc? Tak ne jau nobraukuma rekordiem tos ražo.

msh 16.jūnijs 2019 15:26
0 0 Atbildēt

Ā, tātad ja gribas braukt ar elektromobīli, savā īpašumā jātur veselas divas mašīnas? Nu ļoti ekoloģiski...

Kanibaals 16.jūnijs 2019 18:31
2 1 Atbildēt

Nr braukā pa pilsētu, tāds arī mērķis. Un tā kā ir uzlādes stacijas tad nav nekādu problēmu aizbraukt arī tālāk. Velosipēds arī ir transportlīdzeklis, bet kaut kā nesūdzies ka tālu nevar aizbraukt.

msh 17.jūnijs 2019 17:50
0 0 Atbildēt

Velosipēds nav pilnvērtīgs mašīnas aizvietotājs, atšķirībā no elektromobīļa, kurš cenšas apmānīt pircējus, izliekoties par tādu esam.

Man joprojām patīk šitentā dīkdieņu pieeja, kuriem uzlādes aparātu esamība nozīmē "nav nekādu problēmu aizbraukt tālāk". Man, piemēram, pēc 3 dienām būs brauciens - 450 km - mērķis - izbraukt no mājām ap pieciem, un pēc iespējas tuvāk desmitiem būt galā. Piedāvā man elektrisku bezproblēmu risinājumu kas to spētu, un jebkurā sezonā, jo ziemas sezonā man reizēm arī ir tādi braucieni.

viencexperc 16.jūnijs 2019 16:17
4 2 Atbildēt

Vai tad nav? Ir.

Chevrolet Bolt EV

320 mi (520 km)

Ja tu gribi meklēt pie sūda Vāciešiem, tad neatradīsi ne tikai elektrohčbekus, bet pat -- neko normālu elektrisku.

Ko tu dzen? 17.jūnijs 2019 8:35
1 0 Atbildēt

Citāts no chevrolet mājas laps: Bolt EV is the first affordable all-electric car to offer an EPA-estimated 238 miles of range on a single charge.

238 jūdzes=383km.

Ziemā ar apsildi būs tie paši 200km.

s 18.jūnijs 2019 19:39
1 0 Atbildēt

Jā, bet tas ir chevrolets.

Lai sēstos pie chevroleta stūres ir jābūt nabagam, vai arī pilnīgi aptaurētam, iespējams pat abi kopā.

Lielāks mēsls par cheviju ir tikai lada un dacia..

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 9

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti