625 Zs jaudīgais BMW M5 Competition pierakstās Austrālijas policijā (+ FOTO) 7

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 24.jūlijs 2019 11:02

Austrālijas Viktorijas štata policisti saņēmuši jaunu patruļauto uz BMW M5 bāzes. Tas ir jaudīgais Competition modelis ar 625 Zs V8 mototu.

Viktorijas štata policijas rīcībā nonācis jauns patruļauto, ko likumsargi izmantos kopā ar BMW 530d, uzturot kārtību uz ātrgaitas automaģistrālēm. No standarta versijas policijas BMW M5 atšķiras ar virsbūves krāsojumu, policijas signālugunīm uz jumta un priekšējā bufera ventilācijas atverēs. Sedana motortelpā atrodas 4,4 litru V8 biturbo benzīna motors, kas attīsta 625 Zs (650 Nm) jaudu un darbojas komplektā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. 

100 km/h automašīna sasniedz 3,3 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 305 km/h. Salīdzinājumam minēsim, ka dīzeļversija 530d, kas aprīkota ar 249 Zs (620 Nm) trīslitru agregātu apveltīta ar sekojošiem raksturlielumiem: 0-100 km/h - 5,4 sekundes, maksimālais ātrums – 250 km/h.

Jau no 2016.gada Austrālijas policijā kalpo Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe – 585 Zs (760 Nm) jaudīga kupeja, kas 100 km/h sasniedz 4,2 sekundēs un var paātrināties līdz 250 km/h, kad nostrādā maksimālā ātruma ierobežotājs.

 
Visi komentāri
 
Janeks90 24.jūlijs 2019 13:16
1 0 Atbildēt

Nav slikti.

viencexperc 24.jūlijs 2019 13:23
2 6 Atbildēt

Laikam tāpat kā ASV, uzdāvināja. Tikai ASV tos sūdus īpaši neizmantoja. Jau pēc dažiem gadiem - norakstīja un nodeva Copart.

Ex 24.jūlijs 2019 14:12
4 0 Atbildēt

Par šo skaidrs, blakus raksts par uber kruto volkswagen - ej ied*** kaut ko par to

WALA 24.jūlijs 2019 15:57
4 1 Atbildēt

negribi parakt dziļāk lai saprastu kāpēc to ko nosauci par sūdu nemaz ar tāds suds nav, tikai neatbilst tam pielietojumam kuram amerikāņu policija ir radusi tos lietot. BMW nav vāģis lai citus nonestu no ceļa, tas ir vāģis ar kuru var panākt ļoti daudzus, tas ir no tēmas nevajag mēģināt ar altu (tipa vijoli) spēlēt timpānu (bungu) partiju un otrādi.

s 24.jūlijs 2019 16:44
7 0 Atbildēt

Tak nediskutējiet ar to nabagu.

Izgrūž visu savu žulti šajā forumā, tikai tādēl, ka pats savas dzīves laikā nav spējis nopelnīt pat tikdaudz, lai iegādātos kaut jaunu ford fiesta.

Kad jāievieto šeit sava auto foto, tad pazūd un klusē. Tāpat taču visi zin, ka viņš brauc ar vecu lētu krāmu, un tiem saviem amerikānu nekvalitatīvajiem lūžņiem viņš labi, ja blakus stāvējis.

Bet dzīve jau visu sakārto, jūs tikai variet iedomāties, kas notiktu, ja šis ģenerāts brauktu ar jaunu f150, tur būtu sūdi sūda galā, par laimi šādi cilvēki nav spējīgi nopelnīt pietiekoši, lai spētu atlauties pat tādu plastmasas kluci. Toties kas par fantāzijām un bravūru, kā tāds maziņš "napaleoniņš".

viencexperc 24.jūlijs 2019 17:26
0 5 Atbildēt

Saglabā šo adresi.

Paskaties pēc gadiem trīs. Apskaties internetā kur atrodas šis mēslu vāģis vai kādi auto ir policijas rīcībā.

Neatradīsi. Vai arī ja atradīsi, tad padiskutēsim. Ja neatšķir lētu vācu mārketingu no reālās dzīves.

Atceries patiesību : - Ja vācu auto nereklamēs, tos sūdus neviens nepirks.

s 24.jūlijs 2019 20:58
4 0 Atbildēt

Pilnīgi vienalga kas ar to auto notiek. Man pat neinteresē kādus auto vini tur izmanto, ne man gar to dala.

Taču stulbi ir runāt par lietām no kurām Tev nav pilnīgi nekādas sajēgas, ne Tu esi braucis ar šiem auto, ne arī ar saviem sapnu amerikāniem, varu Tevi apgaismot, Tu nekad arī nebrauksi ar tiem auto. Tādi cilvēki, kā Tu (es tādus saucu par dārzeniem) vienkārši nav spējīgi nopelnīt tiem auto, tur ir jādomā citādāk. Savukārt, ja Tu domātu citādāk, tad nestāstītu visas šīs mulkības.

Es gan Tev, gan arī citiem esmu vairākas reizes rakstījis, par to kādēl braucu ar to, ko braucu, un ka alternatīvu no “neVāciešu” saimes gluži vienkārši nav (vismaz pagaidām).

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti