Cadillac atkal atjauninājis krosoveru XT5; ieviesti 40 jaunievedumi (+ FOTO) 4

 
iAuto | 26.jūlijs 2019 14:52

Cadillac vēlreiz modernizējis krosoveru XT5 – sākumā tas tika veikts modelim, ko pārdod Ķīnas tirgū, tagad – versijai, ko ražo pašmāju tirgum.

Jaunāko XT5 versiju var atpazīt pēc radiatora režģa ar diviem dažādiem zīmējumiem, nedaudz savādākiem bamperiem, kā arī lukturiem, kas jau bāzes versijā komplektēti ar diožu gaismām. Versijas Luxury un Premium varēs lepoties ar jauniem 18 collu riteņiem, versija Sport – ar 20 collu formātu.

Krosovers ieguvis jaunu Cue multimediju sistēmu ar NFC atbalstu un USB-C, bezvadu nišu viedtālruņa uzlādei, atpakaļskata kameru, nakts redzamības iekārtu, divus ciparu mērinstrumentu paneļa variantus. Salonam uzlabota skaņas izolācija, izmainīts centrālās konsoles izskats, iekļauti jauni sēdekļu apdares un krāsu kombināciju varianti.

XT5 versijām Luxury un Premium Luxury kā bāzes dzinējs tagad tiks izmantots divlitru LSY motors, kas attīsta 240 Zs un 350 Nm, bet versiju Sport joprojām komplektēs ar 3,6 litru V6, kas izdod 314 Zs un 367 Nm. Pilnpiedziņa no rūpnīcas joprojām tikai versijai Sport, kas atšķiras ar adaptīvo balstiekārtu, griezes momenta sadali un stūres iekārtas darbību, bet astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu nomaina jauns ražojums ar deviņām pakāpēm.
Ziemeļamerikā modernizētā Cadillac XT5 tirdzniecība sāksies vasaras beigās.

 

 
Visi komentāri
 
Vecais opelists 26.jūlijs 2019 15:17
4 1 Atbildēt

Izskatās pec restailota Opel Grandlad X

Motorolers 26.jūlijs 2019 16:35
4 2 Atbildēt

Es teiktu, ka izskatās pēc plastmasas sū.., bet ir jau daudzi, kas joprojām ir sajūsmā par USA autobūvi.

viencexperc 26.jūlijs 2019 20:27
1 2 Atbildēt

Pēc kā tu tā domā? Pēc astoņām bildēm, vai emblēmas, vai tāpēc, kā to ražo ASV, nevis pie komunistiem?

Domāju pēdējais.

P.s.

Sajūsmā par autobūvi tie, kuriem patīk praktiskums, komforts, uzticamība un auto dizains. Tāpat kā ir ar zviedru auto faniem, franču auto faniem...

Kam nepatīk nekas no minētā, tas pērk vācu komunistiskos spaiņus. Un pēc tam sāka - " man auto tikai pārvietošanās līdzeklis. Nekas, kā es pavadu auto 5 daļu dzīves..."

Sigulis 27.jūlijs 2019 0:47
0 0 Atbildēt

Nu ir gan vismaz viens reāls uzlabojums, kārbai ir izmainīts tas absurdais atpakaļgaitas ieslēgšanas režīms, ja vēl var atslēgt start-stopu, un ja 4x4 būs uzreiz ieslēdzot aizdedzi, tad jau tas būs vispār cits auto

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 20

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti