Audi Q8 krosovera sporta versija bez maskas (+ FOTO) 1

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 22.augusts 2019 14:12

Izmēģinājuma testu laikā nobildēta Audi krosovera Q8 sportiskā modifikācija RS. Sagaidāms, ka tā debitēs vēl līdz šī gada beigām un iegūs aptuveni 600 Zs jaudīgu motoru.

Izdevuma Carscoops rīcībā nonākuši Audi Q8 RS spiegu attēli, kas iegūti testu laikā kādā no autotrasēm. Trasē krosovers devies praktiski bez maskas, tādēļ labi saskatāmi RS saimei raksturīgie elementi: priekšējais bamperis ar lielām gaisa atverēm, šūnveida radiatora reste, sliekšņu uzlikas, difuzors un divas iespaidīga izmēra izplūdes sistēmas izejas.

Markas eksperti apgalvo, ka krosovera motortelpā iebūvēts Lamborghini četru litru V8 motors, kas tiek izmantots krosoveram Urus, taču šajā gadījumā tas attīstīs nevis 650, bet „tikai” aptuveni 600 Zs.

Iepriekš kļuva zināms, ka Audi līdz 2019. gada beigām prezentēs septiņus jaunus vai atjauninātus RS modeļus, tādēļ ingolštatiešu jaudīgās tehnikas cienītāji jau šogad sagaidīs 600 Zs jaudīgu RS6 Avant universālu, 400 Zs jaudīgos krosoverus RS Q3 un RS Q3 Sportback, RS7 Sportback hečbeku, kas būs aprīkots ar aptuveni 600 Zs V8, krosoveru flagmaņa Q8 “karsto” versiju, kā arī RS4 Avant universālu, kas iegūs 2,9 litru V6 motoru ar aptuveni 444 Zs.

Kā zināms, šonedēļ jau viens no šiem jaunumiem – 305 km/ ātrais RS6 Avant – jau tika prezentēts.

 

 
Visi komentāri
 
:) 23.augusts 2019 13:26
1 0 Atbildēt

Jauki, ka vairums "žurnālistu" apgalovo, ka V8 motors ir ņemts no Urus, bet realitātē tas ir Vag grupas motors, kas tika sākotnēji uzstādīts kopš 2012. gada s8, rs6 un rs7 modeļos.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti